Hyppää sisältöön

Sähkösopimus muuttajalle

Oletko muuttamassa? Tee nopeasti uusi sähkösopimus kanssamme minne päin Suomea tahansa.

Oletko muuttamassa?

Sähkösopimus muuttajalle uuteen kotiin heti

Tee sähkösopimus

Tee sähkösopimus kanssamme ja saat sähköt asuntoon nopeasti. Jos asut Keravalla tai Sipoossa, kytkemme sähköt kotiisi sinä päivänä, kun sähkösopimuksesi astuu voimaan. Halutessasi sähköt kytketyiksi kuluvan päivän aikana, ota puhelimitse yhteys asiakaspalveluumme. Jos olet tehnyt kanssamme sähkösopimuksen muualle Suomeen, sähköjen kytkennästä vastaa paikallinen jakeluverkkoyhtiö. Muistathan myös tehdä muuttoilmoitukset sekä maistraattiin että postiin.

Lue tärkeää tietoa sähköjen kytkennästä

Oletko jo sähkösopimusasiakkaamme?

Jos muutat toiselle paikkakunnalle, ei sinun tarvitse vaihtaa sähkön myyjää. Teemme sähkösopimuksen uuteen kotiisi minne tahansa Suomeen. Sähkönmyyntiehtojen mukaisesti vanha sähkösopimus päättyy muuton yhteydessä, eikä siirry uuteen osoitteeseen. Muista siis myös päättää sähkösopimus vanhasta asunnostasi asiakasportaalissa.

Toimi näin:

Valitse asiakasportaalissa “asiakastiedot”-välilehden “sopimukset”-kohdasta se sopimus, johon haluat tehdä muuttoilmoituksen. Paina “sopimuksen päättäminen muuton vuoksi”-painiketta. Asiakasportaalissa voit myös tehdä uuden sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen.


Päätä sopimus muuton vuoksi asiakasportaalissa

Tutustu sähkösopimuksiimme ja tee sähkösopimus

Usein kysytyt kysymykset

Tee vihreä valinta

Tiesitkö, että meiltä voit myös hankkia vastuullisesti tuotettua uusiutuvaa energiaa? Kun valitset Bio- tai Tuulisähkön, maksat hieman korkeamman hinnan sähköstäsi ja olet samalla varma, että teet hyvän ilmastoteon!

Lue lisää Biosähköstä

Lue lisää Tuulisähköstä

Sulje
Search