Hyppää sisältöön

Tilaa kartoitus

Voit tilata kartoituksen niin aurinkovoimalalle, sähköauton latauspisteelle kuin ilmalämpöpumpulle.

Miksi tilata kartoitus?

Mietitkö, millainen ilmalämpöpumppu on sopiva juuri sinun käyttötarpeisiisi? Tai miten monta aurinkopaneelia sinun kannattaa hankkia? Entä kestääkö sähköjärjestelmäsi sähköauton latauspistettä?

Anna asiantuntijoidemme auttaa aurinkovoimalan, sähköauton latauspisteen ja ilmalämpöpumpun valinnassa. Tulemme paikan päälle katsomaan mm. laitteen optimaalisinta sijoituspaikkaa ja jos aurinkopaneelien hankinta on lainkaan järkevää sinun talollesi.

Mitä kartoituksessa tehdään?

Kartoituksessa paikallinen asiantuntijamme tulee suorittamaan kartoituksen sinulle sopivana ajankohtana. Me teemme kartoituksen mm. haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Mitä hyötyä kartoituksesta on sinulle?

Kartoitus kannattaa tilata, jos et ole aivan varma mitä tarvitset. Kun tilaat kartoituksen useammalle tuotteelle samalla, saat kokonaishinnan halvemmalla kuin jos tilaisit kartoitukset erikseen. Samalla saat tietoa tulevaisuutta varten, vaikkei esim. aurinkopaneelit vielä ole sinulle ajankohtaisia.

Tiesithän, että kartoitus ei velvoita tilaamaan järjestelmää!

Kaikki kartoitukset tehdään paikan päällä!

Aurinkopaneelit

Kartoituksessa selvitetään kattavasti kotisi sopivuus aurinkosähkön tuotantoon. Sen avulla laadimme räätälöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi.

110 € (sis. alv. 24 %)

Sahkoauton latauspistoke kiinni valkoisessa sähköautossa

Sähköauton latauspiste

Jokaisen kohteen tarve on uniikki ja sähköjärjestelmä omanlaisensa. Jotta sähköautosi lataus mitoitetaan oikein, on lähtötilanne kartoitettava huolella.

110 € (sis. alv. 24 %)

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumpun kartoituksessa selvitetään kattavasti kodin lämmitys- ja viilennystarpeet, sekä laitteen optimaalisin sijoituspaikka asunnossa.

110 € (sis. alv. 24 %)

Sulje
Search