Hyppää sisältöön

Sähköauton lataus

Tarjoamme moderneja sähköautojen latauspisteitä niin pientalojen pihoihin kuin taloyhtiöiden yhteiseen käyttöön.

Me olemme apunasi räätälöidyn ja sähköturvallisen latausratkaisun löytämisessä

Sähköauton latausaseman hankinta voi tuntua monimutkaiselta, sillä laitehankinnassa joudutaan huomioimaan sellaisia sähköteknisiä asioita, joihin ei välttämättä olla aiemmin kiinnitetty huomiota. Vaikka ensimmäiset kokeelliset sähköautot kehitettiinkin jo 1800-luvulla, on sähköautoilu edelleen varsin tuntematon aihe monessa kodissa, ja yleinen tietoisuus sähköautojen latausratkaisuista on vasta tekemässä nousuaan.

Sähköauton lataus kotioloissa on ajankohtaista yhä useammalle. Kun latausaseman hankkiminen tulee aiheelliseksi, me olemme apuna prosessin jokaisessa vaiheessa. Ei haittaa, vaikket etukäteen tietäisi asiasta mitään. Jätettyäsi tarjouspyynnön asiantuntijamme auttavat hankkeen edistämisessä eteenpäin aina latausaseman käyttöön asti. Kun lähetät tarjouspyynnön yhteydessä kuvat kodin sähköpääkeskuksesta ja latausasemalle kaavaillusta sijoituspaikasta, hankkeen suunnittelussa päästään melko pitkälle jo tarjousvaiheessa. Monimutkaisimmissa tilanteissa lähetämme asiantuntijan paikan päälle kartoittamaan kohteen, jolloin saamme huomioitua tarjouksessa kaiken, mikä voidaan ennalta huomioida ennen asennustöiden aloittamista.

Meiltä saat myös sähköautoilijalle sopivan sähkösopimuksen!

Joustosähkö-sopimus on 6, 12 tai 24 kuukauden mittainen määräaikainen sähkösopimus, joka sopii erityisen hyvin kotona sähköautoaan lataaville. Sopimuksen hinta koostuu kolmesta osasta: perusmaksusta, kiinteästä sähkön hinnasta ja  kulutusvaikutuksesta, joka voi tuoda selvää säästöä laskuun mikäli sähkönkulutus on ajoitettu yöaikaan ja muille edullisille tunneille. Sinun ei siis tarvitse pelätä heilahteluja sähkön hinnassa, mutta voit silti vaikuttaa loppulaskuusi.

Lue lisää Joustosähkö-sopimuksesta

Sulje
Search