Hyppää sisältöön

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneelijärjestelmä on käytännössä huoltovapaa ja maksaa itsensä takaisin jo takuuaikana, kun mitoitamme sen toteutuneen sähkönkulutuksesi perusteella.

TILAA NYT JA SAAT ASENNUKSEN 1-3 VIIKOSSA TILAUKSESTA!

Tuota aurinkosähköä omalla katollasi!

Aurinkopaneeleilla tuotat vaivattomasti puhdasta ja päästötöntä lähienergiaa omakotitaloihin, rivitaloihin ja muihin pientaloihin. Toimitamme aurinkopaneeleja myös kerrostaloihin ja yritysten tarpeisiin. Aurinkopaneelit ovat pitkäikäinen investointi, jotka nostavat talosi arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö pienentää hiilijalanjälkeäsi merkittävästi ja vähentää riippuvuutta ostettavasta sähköstä.

Myymme ja asennamme aurinkopaneeleita kaikkialle mantereella Suomessa.
Pyydä meiltä aurinkopaneelitarjous omaan kotiisi!

Pyydä tarjous

Hyödynnä seuraavat edut, kun hankit aurinkopaneelit

Aurinkopaneelit kuukausimaksulla

Voit maksaa aurinkopaneelit myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon perusparannus.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla!

Kotitalousvähennys asennuksesta

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergiainvestointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Hyvitys aurinkovoimalan tuotannosta

Asiakkaanamme hyödynnät tuottamasi aurinkosähkön maksimaalisesti. Ei haittaa, vaikka sähköntuotannolle ei olisi joka hetki kulutusta, sillä käytämme hyvityksessä tuntinetotusta. Lisäksi hyvitämme aurinkopaneeliasiakkaidemme ylijäämäsähkön sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia.

Lue lisää hyvityksestä

Kun hankit aurinkopaneelit, saat

Pienemmän hiilijalanjäljen
Aurinkopaneelit ovat merkittävä ympäristöteko, sillä ne tuottavat CO2-päästötöntä uusiutuvaa sähköä vuosikymmenien ajan.

Huolettoman investoinnin

Aurinkopaneelien käyttöikä on noin 25–30 vuotta, eivätkä ne tyypillisesti tarvitse huoltoa. Paneeleillamme on 25 vuoden tehotakuu.

Säästöä sähkölaskuun
Vähennä ostettavan sähkön määrää tuottamalla sitä itse! Aurinkopaneelien tuotannosta ei tarvitse maksaa sähköveroa tai siirtomaksua.

Katso kuinka paljon aurinkopaneelit säästävät sähkölaskussa

Aurinkopaneelien hankinnan vaiheet

Aurinkopaneelien hankintaan sisältyy puhelimitse tai sähköpostitse tehtävä alkukartoitus, kartoituskäynti paikan päällä, asennus ja käyttöönotto. Hoidamme koko projektin avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Aurinkovoimalan takuu ja oston sopimusehdot

Annamme aurinkovoimaloillemme 25 vuoden tehotakuun, mikä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen paneelien tehon tulee olla vähintään 80 % alkuperäisestä. Asennustöillä on kahden vuoden takuu, invertterillä seitsemän vuotta, kiinnitysjärjestelmillä 30 ja paneeleilla 12 vuotta.

Lue aurinkopaneelien sopimusehdot

Aurinkosähkökartoitus

Kartoituksessa selvitetään kattavasti kotisi sopivuus aurinkosähkön tuotantoon. Sen avulla laadimme räätälöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Kartoitus ei velvoita tilaamaan järjestelmää. Hinta sis. alv 24 %.

110 €

arc

Kuinka paljon aurinkopaneelit tuottavat?

Aurinkopaneeleilla voit tuottaa jopa kolmasosan kotisi vuosittain käyttämästä sähköstä. Aurinkopaneelit tuottavat Suomessa hyvin, sillä Etelä-Suomessa vuosittainen auringonsäteilyn määrä on lähes saman verran kuin Pohjois-Saksassa. Aurinkopaneelien tuottoa parantaa Suomen viileä ilmasto. Suomessa aurinkosähkön tuotanto painottuu maaliskuusta syyskuulle.

Mikrotuotanto
Kun ostat aurinkopaneelit, jotka tuottavat sähköä yli tarpeisiisi ja ovat nimellisteholtaan enintään 100 kVA, sinusta tulee samalla mikrotuottaja, eli pientuottaja.
Lue lisää mikrotuotannosta

Tiesitkö?
Aurinkopaneelien tuotantoon vaikuttavat mm. asennuskulma, ilmansuunta ja mahdolliset varjot. Suurin osa aurinkopaneelien vuosittaisesta tuotosta syntyy maalis-syyskuun välillä.
Lue lisää hyödyllistä tietoa aurinkopaneeleista

Laadukkaat tuotteet

Aurinkovoimalamme sisältävät vain laadukkaita, Suomen olosuhteisiin suunniteltuja tuotteita. Myymme vain yksikiteisestä piistä valmistettuja paneeleita, jotka ovat hyötysuhteeltaan parempia kuin monikidepaneelit. Lisäksi yksikiteisen (mono-)piipaneelin valmistusketju on läpinäkyvämpi toisin kuin monikiteisen polypiin. Paneeleissa käytettyjen komponenttien laatu ja huolellinen asentaminen ovat avaintekijöitä, jotka varmistavat voimalan häiriöttömän toiminnan ja hyvän tuotannon.

Hyödynnä aurinkopaneelien tuotanto tehokkaammin lisävarusteiden avulla

Lisävarusteilla saat enemmän tuottoa aurinkopaneeleistasi, eli enemmän sähköä omaan käyttöön. Voit ajoittaa suurimman sähkönkulutuksesi esimerkiksi sellaiseen aikaan, kun sähkö on halvimmillaan.

Onko aurinkosähkö kannattavaa?

Sähkön hinnan ollessa korkealla ovat aurinkopaneelit kannattava sijoitus – mitä korkeampi sähkön hinta on, sitä lyhyempi on paneeli-investoinnin takaisinmaksuaika.

Takaisinmaksuajan laskelmat pohjautuvat simuloituihin tuotanto- ja kulutuslukemiin. Esimerkkilaskelmissa on otettu huomioon aurinkosähköjärjestelmän kokonaisinvestoinnin hinta (ilman kotitalousvähennystä), sähkösopimuksesi hinta ja sähkön siirtohinta veroineen (Keravan Energian hinnaston mukaan) sekä myydyn sähkön hinta ylijäämätuotannosta. Esimerkkilaskelmassa ei ole otettu huomioon kiinteistön arvon nousua. Hinnat sis. alv 24 %. Laskelma perustuu n. 20 paneelin investointiin.

Investointisi maksaa itsensä takaisin, sähkösopimuksesi hinnan ollessa
(hinta sis. alv 24 %)

30,00 snt/kWh

5 vuodessa ja 7 kuukaudessa

20,00 snt/kWh

8 vuodessa

10,00 snt/kWh

13 vuodessa ja 6 kuukaudessa

Keravan Energia on vastuullinen aurinkopaneelitoimittaja

Luotettava toimija

Aurinkopaneelihankinnan kannattavuuden ratkaisee oikea mitoitus asiakkaan tarpeisiin. Mitoitamme kohteeseen sopivan järjestelmän tarkasti tuntikohtaisen sähkönkäytön analysoinnin avulla.

Tuki paneelien elinkaaren ajaksi

Aurinkopaneelit asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen sekä tuen koko aurinkopaneelien elinkaaren ajaksi.

Energia-alan asiantuntija

Olemme moderni energiayhtiö jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme myötä voimme tarjota asiakkaillemme aidosti kannattavimmat energiaratkaisut.

Pyydä aurinkopaneelitarjous

Mietitkö mitä maksaa aurinkopaneelit omakotitaloon?
Pyydä tarjous jättämällä tietosi alla olevalla lomakkeella.
Täytä kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi.

Myymme ja asennamme aurinkopaneeleita kaikkialle mantereella Suomessa.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus
Lue lisää rahoituksesta

Sulje
Search