Hyppää sisältöön

Aurinkopaneelit

Tuota sähköä omalla katollasi! Aurinkopaneelijärjestelmä on käytännössä huoltovapaa ja maksaa itsensä takaisin jo takuuaikana, kun mitoitamme sen toteutuneen sähkönkulutuksesi perusteella.

Aurinkopaneelit kotiin

Aurinkopaneeleilla tuotat vaivattomasti puhdasta ja päästötöntä lähienergiaa omakotitaloihin, rivitaloihin ja muihin pientaloihin. Toimitamme aurinkopaneeleja myös kerrostaloihin ja yritysten tarpeisiin. Aurinkopaneelit ovat pitkäikäinen investointi, jotka nostavat talosi arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö pienentää hiilijalanjälkeäsi merkittävästi ja vähentää riippuvuutta ostettavasta sähköstä.

Asennamme aurinkovoimaloita Uudenmaan alueella.

Kuinka paljon aurinkopaneelit tuottavat?

Aurinkopaneeleilla voit tuottaa jopa kolmasosan kotisi vuosittain käyttämästä sähköstä. Aurinkopaneelit tuottavat Suomessa hyvin, sillä Etelä-Suomessa vuosittainen auringonsäteilyn määrä on lähes saman verran kuin Pohjois-Saksassa. Aurinkopaneelien tuottoa parantaa Suomen viileä ilmasto. Suomessa aurinkosähkön tuotanto painottuu maaliskuusta syyskuulle. Testaa laskurillamme, kuinka paljon aurinkopaneelit tuottaisivat sähköä katollasi:

SIIRRY AURINKOLASKURIIN

Aurinkopaneelien hinnat

(Hinnat sis. alv 24%)

8 paneelia 2,9 kWp

 4 540 €

Ilman kotitalousvähennystä 5 440 €

12 paneelia 4,4 kWp

5 940 €

Ilman kotitalousvähennystä 7 160 €

16 paneelia 5,8 kWp

7 260 €

Ilman kotitalousvähennystä 8 670 €

Aurinkosähkökartoitus paikan päällä 110 € (sis. alv. 24 %).

Kartoituksessa selvitetään kattavasti kotisi sopivuus aurinkosähkön tuotantoon. Sen avulla laadimme räätälöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Kartoitus ei velvoita tilaamaan järjestelmää.

Tilaa kartoitus ja pyydä tarjous aurinkopaneeleista lomakkeella!

Keravan Energia on vastuullinen aurinkopaneelitoimittaja

 

Luotettava toimija

Aurinkopaneelien kannattavuuden ja takaisinmaksuajan ratkaisee oikea mitoitus asiakkaan tarpeisiin. Mitoitamme kohteeseen sopivan järjestelmän tarkasti tuntikohtaisen sähkönkäytön analysoinnin avulla.

Tuki paneelien elinkaaren ajaksi

Aurinkopaneelit asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen sekä tuen koko aurinkopaneelien elinkaaren ajaksi.

Energia-alan asiantuntija

Olemme moderni energiayhtiö jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme myötä voimme tarjota asiakkaillemme aidosti kannattavimmat energiaratkaisut.

Muista hyödyntää nämä edut

Aurinkopaneelit kuukausimaksulla

Voit maksaa aurinkopaneelit myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon perusparannus. Laske sopiva kuukausierä laskurilla!

Kotitalousvähennys asennuksesta

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergia-investointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Hyvitys ylimääräisestä tuotannosta

Asiakkaanamme hyödynnät kaiken tuottamasi sähkön, myös ylituotannon. Hyvitämme ylijäämäsähkösi sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia. Etu koskee kuluttaja-asiakkaitamme, jotka ostavat aurinkopaneelit kauttamme ja joilla on kanssamme sähkösopimus.

Aurinkovoimalan takuu

Annamme aurinkovoimaloillemme 25 vuoden tehotakuun, mikä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen paneelien tehon tulee olla vähintään 80 % alkuperäisestä. Asennustöillä on kahden vuoden takuuinvertterillä seitsemän vuotta, kiinnitysjärjestelmillä 30 ja paneeleilla 12 vuotta.  

Hyödyllistä tietoa aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien hankinnan vaiheet

Aurinkopaneelien hankintaan sisältyy puhelimitse tai sähköpostitse tehtävä alkukartoitus, kartoituskäynti paikan päällä, asennus ja käyttöönotto. Hoidamme koko projektin avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Aurinkopaneelien tuotanto

Aurinkopaneelien tuotantoon vaikuttavat mm. asennuskulma, ilmansuunta ja mahdolliset varjot. Suurin osa aurinkopaneelien vuosittaisesta tuotosta syntyy maalis-syyskuun välillä.

Lue lisää

Aurinkopaneelijärjestelmä mökille

Mökille suosittelemme pienikokoisia sähköverkosta irrallisia off grid -aurinkosähköjärjestelmiä. Järjestelmään voidaan liittää aggregaatti, jolla varmistetaan, ettei sähkö pääse loppumaan.

Lue lisää

Hyödynnä aurinkopaneelien tuotanto tehokkaammin lisävarusteiden avulla

Hehkulampun ikoni

Älykkäät aurinkopaneelit

Älykäs aurinkosähköjärjestelmä ohjaa kodin sähkönkulutusta niille hetkille jolloin aurinkopaneelit tuottavat sähköä. Aurinkopaneeleista saadaan maksimaalinen hyöty, kun ylijäämäsähköä jää myyntiin mahdollisimman vähän.

Lue lisää

monitori ikoni

Tuotannon seuranta

Aurinkopaneeleihin on mahdollista liittää tuotannonseurantasovellus, jonka avulla voi reaaliaikaisesti tarkastella aurinkopaneelien tuotantoa. Sovellus helpottaa oman sähkönkulutuksen ohjaamista tuotannon huippuhetkiin.

Lue lisää

Laadukkaat tuotteet

Aurinkovoimalamme sisältävät vain laadukkaita, Suomen olosuhteisiin suunniteltuja tuotteita. Myymme vain yksikiteisestä piistä valmistettuja paneeleita, jotka ovat hyötysuhteeltaan parempia kuin monikidepaneelit. Lisäksi yksikiteisen (mono-)piipaneelin valmistusketju on läpinäkyvämpi toisin kuin monikiteisen polypiin. Paneeleissa käytettyjen komponenttien laatu ja huolellinen asentaminen ovat avaintekijöitä, jotka varmistavat voimalan häiriöttömän toiminnan ja hyvän tuotannon.

GEF 360 Wp aurinkopaneeli
365 Wp -yksikiteinen aurinkopaneeli

 • Half cut -paneeli
 • Mitat: 1 765 x 1 048 x 35 mm
 • Väri: kokomusta
 • Tuotemerkki: GEF
 • TÜV- ja CE-hyväksytty

fronius invertteri aurinkovoimalaan
Fronius-invertteri

 • Integroitu DC-erotuskytkin
 • Tyypin II ylijännitesuojaus ja paneeliketjun (string) tulovirran monitorointi
 • IP65 -suojattu
 • Korkea hyötysuhde, jopa 98 %


rauli-aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä
RAULI-kiinnitysjärjestelmä

 • Materiaali: pulverimaalattu SSAB-suurlujuusteräs
 • 100% kotimainen

Lue lisää aurinkopaneeleista:

Aurinkopaneelilaskuri

 

Testaa laskurilla, kuinka paljon aurinkopaneelit tuottaisivat sähköä sinun katollasi. Syötä aurinkopaneelilaskuriin talosi osoite ja anna tarvittavat perustiedot talon energiankulutuksesta, niin laskuri esittää erilaisia vaihtoehtoja, mikä olisi optimaalisin aurinkovoimalan koko juuri sinulle. Saat hyödyllisen pdf-raportin, joka sisältää muun muassa arvion aurinkopaneelien tuotannosta kuukausitasolla sekä 30 vuodeksi eteenpäin, aurinkopaneelien takaisinmaksuajan ja kuinka paljon säästät sähkölaskussa.

Avaa laskuri uuteen ikkunaan

Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Täytäthän kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi.

Huom: asennamme aurinkovoimaloita vain Uudenmaan alueella.
 • Drop files here or

  Max. file size: 1 MB.

   Voit halutessasi lähettää meille kuvia kohteesi potentiaalisesta asennuspaikasta.
  • Huom: asennamme aurinkovoimaloita vain Uudenmaan alueella.

  Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus
  Lue lisää rahoituksesta

  Sulje
  Search