Hyppää sisältöön

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Tuota aurinkosähköä omalla katollasi! Aurinkopaneelijärjestelmä on käytännössä huoltovapaa ja maksaa itsensä takaisin jo takuuaikana, kun mitoitamme sen toteutuneen sähkönkulutuksesi perusteella.

Aurinkopaneelit omakotitaloon

Aurinkopaneeleilla tuotat vaivattomasti puhdasta ja päästötöntä lähienergiaa omakotitaloihin, rivitaloihin ja muihin pientaloihin. Toimitamme aurinkopaneeleja myös kerrostaloihin ja yritysten tarpeisiin. Aurinkopaneelit ovat pitkäikäinen investointi, jotka nostavat talosi arvoa pitkälle tulevaisuuteen. Omilla aurinkopaneeleilla tuotettu sähkö pienentää hiilijalanjälkeäsi merkittävästi ja vähentää riippuvuutta ostettavasta sähköstä.

Tarjoamme aurinkopaneeleita asennuksella seuraavien kaupunkien/kuntien alueella; Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vantaa.

Kun hankit aurinkopaneelit, saat

Euromerkin ikoni
säästöä sähkölaskuun

Vähennä ostettavan sähkön määrää tuottamalla sitä itse! Aurinkopaneelien tuotannosta ei tarvitse maksaa sähköveroa tai siirtomaksua.

Katso kuinka paljon aurinkopaneelit säästävät sähkölaskussa

aurinkopaneelit ikoni
pienemmän hiilijalanjäljen

Aurinkopaneelit ovat merkittävä ympäristöteko, sillä ne tuottavat CO2-päästötöntä uusiutuvaa sähköä vuosikymmenien ajan.

Turvallisuuskilven ikoni
huolettoman investoinnin

Aurinkopaneelien käyttöikä on noin 25-30 vuotta, eivätkä ne tyypillisesti tarvitse huoltoa. Paneeleillamme on 25 vuoden tehotakuu.

Kuinka paljon aurinkopaneelit tuottavat?

Aurinkopaneeleilla voit tuottaa jopa kolmasosan kotisi vuosittain käyttämästä sähköstä. Aurinkopaneelit tuottavat Suomessa hyvin, sillä Etelä-Suomessa vuosittainen auringonsäteilyn määrä on lähes saman verran kuin Pohjois-Saksassa. Aurinkopaneelien tuottoa parantaa Suomen viileä ilmasto. Suomessa aurinkosähkön tuotanto painottuu maaliskuusta syyskuulle.

Jätä tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Täytäthän kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi.

Huomioithan, että asennamme aurinkovoimaloita vain seuraavien kaupunkien/kuntien alueella; Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vantaa.

Aurinkosähkökartoitus paikan päällä 110 € (sis. alv. 24 %).

Kartoituksessa selvitetään kattavasti kotisi sopivuus aurinkosähkön tuotantoon. Sen avulla laadimme räätälöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Kartoitus ei velvoita tilaamaan järjestelmää.

Sähkön hinnan ollessa korkealla ovat aurinkopaneelit kannattava sijoitus – mitä korkeampi sähkön hinta on, sitä lyhyempi on paneeli-investoinnin takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuajan esimerkkejä:

Takaisinmaksuajan laskelmat pohjautuvat simuloituihin tuotanto- ja kulutuslukemiin. Esimerkkilaskelmissa on otettu huomioon aurinkosähköjärjestelmän kokonaisinvestoinnin hinta (ilman kotitalousvähennystä), sähkönmyyntisopimuksen energian hinta ja sähkön siirtohinta veroineen (Keravan Energian hinnaston mukaan) sekä myydyn sähkön hinta ylijäämätuotannosta. Esimerkkilaskelmassa ei ole otettu huomioon kiinteistön arvon nousua.

Sähkön energiamaksun (sähkönmyyntisopimus) ollessa:

30,00 snt/kWh

(sis. alv 24 %)

noin 20 paneelin, eli 11 250 €:n paneeli-investointi maksaa itsensä takaisin:

5 vuodessa ja 7 kuukaudessa

Sähkön energiamaksun (sähkönmyyntisopimus) ollessa:

20,00 snt/kWh

(sis. alv 24 %)

noin 20 paneelin, eli 11 250 €:n paneeli-investointi maksaa itsensä takaisin:

8 vuodessa

Sähkön energiamaksun (sähkönmyyntisopimus) ollessa:

10,00 snt/kWh

(sis. alv 24 %)

noin 20 paneelin, eli 11 250 €:n paneeli-investointi maksaa itsensä takaisin:

13 vuodessa ja 6 kuukaudessa

Keravan Energia on vastuullinen aurinkopaneelitoimittaja

 

Luotettava toimija

Aurinkopaneelihankinnan kannattavuuden ratkaisee oikea mitoitus asiakkaan tarpeisiin. Mitoitamme kohteeseen sopivan järjestelmän tarkasti tuntikohtaisen sähkönkäytön analysoinnin avulla.

Tuki paneelien elinkaaren ajaksi

Aurinkopaneelit asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen sekä tuen koko aurinkopaneelien elinkaaren ajaksi.

Energia-alan asiantuntija

Olemme moderni energiayhtiö jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme myötä voimme tarjota asiakkaillemme aidosti kannattavimmat energiaratkaisut.

Muista hyödyntää nämä edut

Aurinkopaneelit kuukausimaksulla

Voit maksaa aurinkopaneelit myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon perusparannus. Laske sopiva kuukausierä laskurilla!

Kotitalousvähennys asennuksesta

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergia-investointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä

Hyvitys aurinkovoimalan tuotannosta

Asiakkaanamme hyödynnät tuottamasi aurinkosähkön maksimaalisesti. Ei haittaa, vaikka sähköntuotannolle ei olisi joka hetki kulutusta, sillä käytämme hyvityksessä tuntinetotusta. Lisäksi hyvitämme aurinkopaneeliasiakkaidemme ylijäämäsähkön sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia.

Lue lisää hyvityksestä

Aurinkovoimalan takuu

Annamme aurinkovoimaloillemme 25 vuoden tehotakuun, mikä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen paneelien tehon tulee olla vähintään 80 % alkuperäisestä. Asennustöillä on kahden vuoden takuuinvertterillä seitsemän vuotta, kiinnitysjärjestelmillä 30 ja paneeleilla 12 vuotta.  

Hyödyllistä tietoa aurinkopaneeleista

Aurinkopaneelien hankinnan vaiheet

Aurinkopaneelien hankintaan sisältyy puhelimitse tai sähköpostitse tehtävä alkukartoitus, kartoituskäynti paikan päällä, asennus ja käyttöönotto. Hoidamme koko projektin avaimet käteen -mallilla.

Lue lisää

Aurinkopaneelien tuotanto

Aurinkopaneelien tuotantoon vaikuttavat mm. asennuskulma, ilmansuunta ja mahdolliset varjot. Suurin osa aurinkopaneelien vuosittaisesta tuotosta syntyy maalis-syyskuun välillä.

Lue lisää

Hyödynnä aurinkopaneelien tuotanto tehokkaammin lisävarusteiden avulla

Lisävarusteilla saat enemmän tuottoa aurinkopaneeleistasi, eli enemmän sähköä omaan käyttöön. Voit ajoittaa suurimman sähkönkulutuksesi esimerkiksi sellaiseen aikaan, kun sähkö on halvimmillaan.

Laadukkaat tuotteet

Aurinkovoimalamme sisältävät vain laadukkaita, Suomen olosuhteisiin suunniteltuja tuotteita. Myymme vain yksikiteisestä piistä valmistettuja paneeleita, jotka ovat hyötysuhteeltaan parempia kuin monikidepaneelit. Lisäksi yksikiteisen (mono-)piipaneelin valmistusketju on läpinäkyvämpi toisin kuin monikiteisen polypiin. Paneeleissa käytettyjen komponenttien laatu ja huolellinen asentaminen ovat avaintekijöitä, jotka varmistavat voimalan häiriöttömän toiminnan ja hyvän tuotannon.

GEF 360 Wp aurinkopaneeli
380 Wp -yksikiteinen aurinkopaneeli

 • Half cut -paneeli
 • Mitat: 1 755 x 1 038 x 35 mm
 • Väri: kokomusta
 • Tuotemerkki: GEF
 • TÜV- ja CE-hyväksytty

fronius invertteri aurinkovoimalaan
Fronius-invertteri

 • Integroitu DC-erotuskytkin
 • Tyypin II ylijännitesuojaus ja paneeliketjun (string) tulovirran monitorointi
 • IP65 -suojattu
 • Korkea hyötysuhde, jopa 98 %


rauli-aurinkopaneelien kiinnitysjärjestelmä
RAULI-kiinnitysjärjestelmä

 • Materiaali: pulverimaalattu SSAB-suurlujuusteräs
 • 100% kotimainen

Lue lisää aurinkopaneeleista:

Jätä tarjouspyyntö

Jätä tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian! Täytäthän kentät huolellisesti, niin saamme laadittua mahdollisimman kattavan tarjouksen kohteeseesi.

Huomioithan, että asennamme aurinkovoimaloita vain seuraavien kaupunkien/kuntien alueella; Järvenpää, Kerava, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vantaa.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus
Lue lisää rahoituksesta

Sulje
Search