Hyppää sisältöön

Omilla aurinkopaneeleilla säästät energiakuluissa

Aurinkopaneelijärjestelmä on käytännössä huoltovapaa ja maksaa itsensä takaisin jo takuuaikana, kun mitoitamme sen toteutuneen sähkönkulutuksesi perusteella.

Aurinkopaneelien hinnat alkaen

12 paneelia 3 kWp

5 160 €

ilman kotitalousvähennystä 6 500 €

20 paneelia 5 kWp

6 890 €

ilman kotitalousvähennystä 8 700 €

40 paneelia 11 kWp

11 710 €

ilman kotitalousvähennystä ­ ­14 350 €

Keravan Energia on vastuullinen aurinkopaneelitoimittaja

 

Luotettava toimija

Aurinkopaneelien kannattavuuden ja takaisinmaksuajan ratkaisee oikea mitoitus asiakkaan tarpeisiin. Mitoitamme kohteeseen sopivan järjestelmän tarkasti tuntikohtaisen sähkönkäytön analysoinnin avulla.

Tuki paneelien elinkaaren ajaksi

Aurinkopaneelit asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen sekä tuen koko aurinkopaneelien elinkaaren ajaksi.

Energia-alan asiantuntija

Olemme moderni energiayhtiö jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkän kokemuksemme ja laajan asiantuntemuksemme myötä voimme tarjota asiakkaillemme aidosti kannattavimmat energiaratkaisut.

Muista hyödyntää nämä edut

Aurinkopaneelit kuukausimaksulla

Voit maksaa aurinkopaneelit myös kuukausierissä – ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton! Rahoituksen korot ovat verovähennyskelpoisia asuntolainan tapaan, kun kyseessä on oman vakituisen asunnon perusparannus. Laske sopiva kuukausierä laskurilla!

Kotitalousvähennys asennuksesta

Kotitaloudet voivat hakea kotitalousvähennystä aurinkopaneelien työosuudelle. Työ- ja elinkeinoministeriö myöntää tukea yritysten aurinkoenergia-investointeihin (25 %). Maatilat saavat tukea investointeihin jopa 40 %.

Hyvitys ylimääräisestä tuotannosta

Asiakkaanamme hyödynnät kaiken tuottamasi sähkön, myös ylituotannon. Hyvitämme ylijäämäsähkösi sähköpörssin hinnalla ilman marginaalia. Etu koskee kuluttaja-asiakkaitamme, jotka ostavat aurinkopaneelit kauttamme ja joilla on kanssamme sähkösopimus.

Aurinkovoimalan takuu

Annamme aurinkovoimaloillemme 25 vuoden tehotakuun, mikä tarkoittaa, että 25 vuoden jälkeen paneelien tehon tulee olla vähintään 80 % alkuperäisestä. Asennustöillä on kahden vuoden takuuinvertterillä seitsemän vuotta, kiinnitysjärjestelmillä 10 ja paneeleilla 12 vuotta.  

Jätä tarjouspyyntö:

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
  • Huom. asennamme aurinkopaneeleja vain Uudenmaan alueella.

Laske sopiva kuukausierä laskurilla ja hae tarpeisiisi sopiva rahoitus

Sulje