Hyppää sisältöön

Tilaa kartoitus

Voit tilata yrityksellesi tai taloyhtiöllesi kartoituksen niin aurinkovoimalalle, sähköauton latauspisteille kuin ilmalämpöpumpuille.

Kartoituksen hinta 350 € (alv 0 %).
Kartoituskäynti sisältää kohdekäynnin, kartoitusraportin, tarjouksen sekä ilmaisen konsultaation. 

Miksi tilata kartoitus?

Onko taloyhtiössänne noussut esille tarve ilmalämpöpumppujen hankinnalle? Tai pohditteko miten monta aurinkopaneelia teidän kannattaisi hankkia, jotta niiden hyöty olisi mahdollisimman suuri? Entä kestääkö sähköjärjestelmänne sähköauton latauspisteitä?

Antakaa asiantuntijoidemme auttaa aurinkovoimalan, sähköauton latausasemien ja ilmalämpöpumpun valinnassa. Tulemme paikan päälle käymään läpi sähköjärjestelmän, mahdolliset sijoituspaikat tuotteille sekä tuotteiden sopivuuden teidän käyttöönne.

Mitä kartoituksessa tehdään?

Kartoituksessa paikallinen asiantuntijamme tulee suorittamaan kartoituksen teille sopivana ajankohtana. Me teemme kartoituksen mm. haastattelemalla, esitietolomakkein ja kohdekuvin.

Mitä hyötyä kartoituksesta on teille?

Kartoitus kannattaa tilata, jos ette ole aivan varmoja mitä tarvitsette. Samalla saatte tietoa tulevaisuutta varten, vaikkei esim. aurinkopaneelit vielä olisi  ajankohtaisia. Kartoitusraportti jää teidän käyttöönne ja voitte hyödyntää sitä esimerkiksi yhtiökokouksissa tai muussa suunnittelussa apuna.

Tiesittehän, että kartoitus ei velvoita tilaamaan järjestelmää!

Kartoituskäynti 350€

(sis. alv 0 %)

Kaikki kartoitukset tehdään paikan päällä!

Aurinkopaneelit

Kartoituksessa selvitetään kattavasti kiinteistön sopivuus aurinkosähkön tuotantoon. Sen avulla laadimme räätälöidyn tarjouksen aurinkosähköjärjestelmästä, joka sopii parhaiten juuri teidän tarpeisiinne.

Sahkoauton latauspistoke kiinni valkoisessa sähköautossa

Sähköauton latauspiste

Jokaisen kohteen tarve on uniikki ja sähköjärjestelmä omanlaisensa. Jotta sähköautojen lataus mitoitetaan oikein, on lähtötilanne kartoitettava huolella.

Ilmalämpöpumppu

Ilmalämpöpumppujen kartoituksessa selvitetään kattavasti kiinteistön lämmitys- ja viilennystarpeet, sekä laitteiden optimaaliset sijoituspaikat kiinteistössä tai taloyhtiön huoneistoissa.

Tilaa kartoitus täyttämällä alla oleva lomake

Asiantuntijamme ovat sinuun yhteydessä ajankohdan sopimiseksi.

Tilaa kartoitus (yritykset ja taloyhtiöt)

Yritys- ja taloyhtiöasiakkaiden lomake aurinkopaneeli-, ilmalämpöpumppu- tai latausasemakartoituksen tilaamiseen

"*" indicates required fields

Olen kiinnostunut
Milloin hankinta on ajankohtainenKuvaile lyhyesti millaiseen kohteeseen ja/tai tilaan laite halutaan asentaa. Kerro myös jos olet kiinnostunut jostain tietystä tuotemallista tai jos suunnitelmissa on useamman laitteen asennus.

Suosittelemme, että lähetät meille kuvia kohteesi potentiaalisesta asennuspaikasta.
Drop files here or

Max. file size: 15 MB.

    Huom. Asennamme aurinkovoimaloita koko manner-Suomen alueelle ja sähköauton latauspisteitä sekä ilmalämpöpumppuja Uudenmaan alueella.

    Sulje
    Search