Hyppää sisältöön
22.06.2023

Niko Kinnari – myyntiryhmän päällikkö

Niko Kinnari päätyi sattumalta vuonna 2021 hakemaan Keravan Energialle yritysmyynnin päälliköksi kaverin vinkkauksesta, mutta päivääkään hän ei ole hakupäätöstään katunut. Myynnin sekä energia-alan konkari Niko työskentelee nyt myyntiryhmän päällikkönä, ja kertoo nauttivansa monipuolisesta työnkuvastaan.

Runsaan kahvinkulutuksen lomassa Nikon työpäivät Keravan Energialla kuluvat pitkälti palavereissa sekä erinäisiä projekteja edistäen. Vaihtelu päivien välillä on suurta, eikä töissä ehdi koskaan pitkästyä. Yhdeksi mielenkiintoisimmista projekteista täällä työskentelyaikanaan Niko mainitsee ratkaisujen keksimisen viime syksyn ja talven sähkömarkkinoiden haasteisiin. Hän oli mukana kehittämässä Joustosähköä, mikä tuo asiakkaalle läpinäkyvyyttä sekä mahdollisuuden säästää kiinteästä sähkön osuudesta. Yhtenä lähitulevaisuuden innostavana projektina taas on esimerkiksi energiaratkaisutuotteiden – esimerkiksi aurinkopaneelien ja ilmalämpöpumppujen – myynnin jatkuva kehittäminen, minkä tiimoilta on nyt jo tehty merkittävää edistystä.

Nikon työnkuvaan lukeutuu runsaat määrät tiimityötä eri toimintojemme kanssa. Esimerkiksi markkinoinnin ja energianhankinnan yksiköiden kanssa paiskitaan töitä tiiviisti yhdessä, jotta myyntiin saadaan eheä kokonaisuus. Hän pitää suuressa arvossa työyhteisömme huumorintajua ja kertoo pitävänsä täällä työskentelyssä erityisesti siitä, että hommia tehdään tosissaan muttei totisena – yhtiön arvojen mukaisesti. Organisaation sisäisen yhteistyön lisäksi Niko tekee myös läheistä työtä asiakkaiden kanssa ylläpitäen asiakassuhteita ja kumppanuuksia. Yhdessä muiden ja mahtavan tiimin kanssa työskentely on Nikon työn suola, ja erityisesti se pitää työnteon mielekkäänä.

”On hauskaa, että täällä on mahdollisuus tehdä paljon enemmänkin kuin mitä toimenkuvaan varsinaisesti kuuluu”

Monien muiden työntekijöidemme tavoin myös Niko on hyödyntänyt mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää ammattitaitoaan työnteon ohella. Hän opiskelee tällä hetkellä tradenomiksi Laurea-ammattikorkeakoulussa ja tulevaisuuden haaveissa häämöttää lisäksi kauppatieteiden maisterintutkinto. Meille on ehdottoman tärkeää mahdollistaa henkilöstöllemme urakehitystä, ja olemmekin aktiivisesti mukana tukemassa työntekijöidemme kouluttautumista.

Keravan Energialla työskentely saattaa osoittautua hyödylliseksi myös yllättävissä tilanteissa, Niko naurahtaa. Esimerkiksi henkilöstömme käyttöön tarjoamaltamme Himoksen lomamökiltä löytyi kerran Nikolle perheineen hätämajoituspaikka kodin remontin ajaksi!

Katso avoimet työpaikat

Sulje
Search