Hyppää sisältöön

Keravan Energian arvot

 

Pyrimme jatkuvasti parantamaan suoritustamme ja uskomme vahvasti jatkuvaan kehittymiseen. Uskallamme kokeilla ja haastamme itseämme hakemaan uusia ratkaisuja. Ongelmat ovat meille positiivinen haaste ja mahdollisuus kehittyä paremmaksi. Emme jätä asioita kesken, vaan viemme ne loppuun.

 

Yhdessä olemme enemmän. Emme rakenna siiloja vaan siltoja ja opimme yhdessä onnistumisista sekä epäonnistumisista. Arvostamme työntekijöitämme, asiakkaitamme, kumppaneitamme ja omistajiamme ja uskomme siihen, että yhteistyöllä pääsemme parhaisiin mahdollisiin tuloksiin.

 

 

Pidämme huolta asiakkaistamme, itsestämme ja toisistamme, kumppaneistamme ja alueemme hyvinvoinnista. Tunnemme asiakkaidemme tarpeet, reagoimme nopeasti ja pidämme kiinni siitä, mitä olemme luvanneet. Kohtelemme kumppaneitamme reilusti ja oikeudenmukaisesti. Toimimme niin, että omistajamme voivat olla ylpeitä meistä.

 

Huumori on tärkeä osa kulttuuriamme. Se ei kuitenkaan tarkoita ettemme ottaisi asioita tosissaan, vaan kannamme vastuumme kaikessa mitä teemme. Pyrimme olemaan kaikessa tekemisessämme kokoamme suurempi. Olemme ylpeitä Keravan Energiasta ja jokaisesta sen työntekijästä, jotka mahdollistavat toimintamme joka päivä.

Sulje
Search