Hyppää sisältöön

Taloyhtiöfoorumi

Tule mukaan Keravan ja Sipoon Taloyhtiöfoorumiin! Kyseessä on hallitusten ja energiaeksperttien tiedonvaihtopaikka, josta saat eväitä oman taloyhtiön energia-asioiden kehittämiseen.

Foorumiin ovat tervetulleita energiakonkarit, energiaummikot ja kaikki siltä väliltä! Seuraava Taloyhtiöfoorumi kokoontuu 28.9.2022 klo 17.00 Keravan Energian toimitiloissa osoitteessa Tervahaudankatu 6, Kerava. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua etukäteen.

Taloyhtiöfoorumit ovat osa Energiaviraston rahoittamaa Alueellinen energianeuvonta -hanketta.

Taloyhtiöfoorumin sisältö

Taloyhtiöfoorumin 28.9.2022 ohjelma

  • Keravan Energian katsaus taloyhtiöiden ajankohtaisiin energia-asioihin: fokuksessa sähkön hintakehitys ja taloyhtiöiden energiayhteisöt/aurinkosähköjärjestelmät
  • Alueellisen energianeuvojan vinkit sähkön säästöön
  • Taloyhtiöiden oma verkostoituminen

Tarjolla kahvia ja pientä purtavaa. Foorumin kesto max. 2 tuntia.

Osallistuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella 23.9. klo 12.00 mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautunutta. Jotta kaikki kiinnostuneet mahtuvat mukaan, yhdestä taloyhtiöstä voi osallistua korkeintaan kaksi henkilöä.

"*" indicates required fields

Mikä taloyhtiöfoorumi on?

Taloyhtiöfoorumissa alueemme taloyhtiöiden jäsenet pääsevät tutustumaan toisiinsa ja jakamaan kokemuksia energiatehokkuuskysymyksissä. Foorumi antaa myös taloyhtiöaktiiveille hienon mahdollisuuden yhteistyön aloittamiseksi muiden taloyhtiöiden kanssa kiinteistöjensä kehittämiseksi.

Keravan Energia toimii tilaisuuden koollekutsujana ja isäntänä, Ramboll alueellisena energianeuvoja vastaa keskustelun alustuksesta ja puolueettomasta energianeuvonnasta.

MITEN TALOYHTIÖFOORUMI TOIMII KÄYTÄNNÖSSÄ? Lue Hyvinkääläisten taloyhtiöiden kokemuksia taloyhtiöfoorumista

Taloyhtiöfoorumi tarjoaa taloyhtiöille puitteet yhteistyön aloitukselle kiinteistöjen kehittämiseksi. Lisäksi tilaisuudessa osallistujat saavat energianeuvontaa Ramboll Finlandin asiantuntijalta.

Foorumissa käsitellään muun muassa:

Energianeuvoja kertoo muun muassa energiatehokkuuden merkityksestä taloyhtiön taloudelle sekä energiatehokkuuden huomioimisesta peruskorjauksissa.

Saadaan tietoa energiankulutusta vähentävistä toimenpiteistä sekä uusiutuvan energian käytöstä taloyhtiöissä

Taloyhtiön jäsenevät voivat jakaa keskenään hyviä käytäntöjä ja kokemuksia kiinteistöjen energia-asioista

Foorumin ensimmäisissä kokoontumisissa tukena paikallinen energianeuvoja sekä Keravan Energia

Alueellinen energianeuvoja Ramboll Finland sekä Keravan Energia auttavat foorumitoiminnan käynnistämisessä toimimalla ensimmäisten kokouksien koollekutsujana ja puheenjohtajana sekä tarjoamalla energianeuvontaa taloyhtiöille.

Toiminnan onnistumisen ytimessä on osallistujien aktiivisuus

Taloyhtiöfoorumiin osallistuminen ei vaadi osallistujilta sitoutumista, mutta yhteistoiminnan ytimessä on osallistujien aktiivisuus. Taloyhtiöfoorumit ovat antoisa kohtauspaikka etenkin silloin, kun osallistuvilla taloyhtiöillä on samankaltaisia uudistus- ja peruskorjaustarpeita.

Sulje
Search