REKRYTOINTI

Keravan Energia on pitkän historian omaava, vahvasti tulevaisuuteen katsova ja nopeasti kehittyvä energiayhtiö. Meillä on avoinna seuraavat tehtävät:


Kesätyöntekijät 2020

Rekrytoimme tänäkin vuonna kesätyöntekijöitä monipuolisesti konsernin eri toimintoihin, kuten energiantuotantoon, kaukolämpö- ja sähköverkkojen suunnitteluun ja ylläpitoon, vaihteeseen, asiakaspalveluun sekä myyntiin. Kesätöitä on tarjolla eripituisia jaksoja kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Haku paikkoihin on auki nyt ja päättyy helmikuun lopussa.

Hae kesätöihin Keravan Energialle tällä lomakkeella


Haemme energiseen joukkoomme

B2B-myyjää

Onko sinulla myyvä ote ja avoin persoona? Tapaatko mielelläsi asiakkaita ja otat selvää heidän tarpeistaan? Jos vastasit kyllä, haluamme sinut yritysmyyntimme vahvistukseksi!

Keravan Energian yritysmyynti-tiimi on asiakkaidensa täyden palvelun energiakumppani. Tehostamme asiakkaidemme liiketoimintaa oikein mitoitetuilla sähkösopimuksilla ja energiaratkaisuilla. Tällä hetkellä asiakkaidemme tarpeet koskettavat erityisesti kiinteistöjen energianhallintapalveluja, uusiutuvaa energiaa ja liikenteen sähköistymistä.

B2B-myyjän roolissa pääset suorittamaan koko myyntiprosessin alusta loppuun laajan asiakaskunnan kanssa. Vastaat tuloksellisesta sähkön myynnistä omalle asiakaskunnallesi. Selvität asiakkaiden tarpeet ja tarjoat heille ratkaisuja kaikissa energia-asioissa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan monipuolisesti omaan työhösi. Aikaisempi kokemus sähköstä ja muista energia-alan tuotteista on eduksi, muttei ole välttämätöntä – tärkeintä on innokas asenne ja tekemisen meininki.

Tarjoamme vakituisen työpaikan ja kattavat henkilöstöedut, sekä innostavan ja positiivisen työyhteisön vakaassa ja pitkän toimintahistorian omaavassa yhtiössä, joka panostaa uudistumiseen ja moderneihin ratkaisuihin.

Kiinnostuitko? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti! Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä cv:si osoitteeseen hr@keoy.fi otsikolla ”B2B-myyjä”.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Lauri Konsén (p. 0400-560 352).


Voit lähettää meille myös avoimen hakemuksen.

Huom: Keravan Energialla ei ole tarjota sähköverkon urakointiin (asennukseen, ylläpitoon ja rakentamiseen) liittyviä töitä. Keravan Energian sähköverkon urakoinnista vastaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy.


Työhakemuksiin liittyvä henkilötietojen käsittely