REKRYTOINTI

Keravan Energia on pitkän historian omaava, vahvasti tulevaisuuteen katsova ja nopeasti kehittyvä energiayhtiö. Meillä on avoinna seuraavat tehtävät.


Etsimme verkkoliiketoimintaan rakennuttamistiimiimme

SÄHKÖVERKON RAKENNUTTAJAA

Rakennuttajana vastaat sähköverkon sinulle osoitettujen rakennushankkeiden koordinoinnista ja valvonnasta sekä urakoitsijoiden perehdyttämisestä työmaille. Lisäksi työhösi kuuluu sähköverkon kunnossapidon tehtäviä.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (ins/tekn), kokemusta sähköverkon rakentamisesta, suunnittelusta tai rakennuttamisesta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, jämäkkyyttä otteissasi sekä itsenäistä työotetta, asiakaspalvelua unohtamatta. Työssä menestyminen edellyttää sinulta myös tietojärjestelmien tuntemusta, erityisesti Trimblen NIS ja Headpowerin sovellukset.

Arvostamme projektihallintaosaamista sekä toisen kotimaisen kielen suullista ja kirjallista osaamista. S1 tai S2 –sähköturvallisuustutkinnon suorittaminen luetaan myös eduksesi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtävän, mielenkiintoisia projekteja vedettäväksi sekä vakituisen työpaikan kehittyvässä ja kasvavassa energiayhtiössä pääkaupunkiseudun kupeessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamispäällikkö Markku Saha tai verkkoliiketoiminnan johtaja Osmo Auvinen, puh. 09-5849 550 (vaihde) tai sähköposti etunimi.sukunimi@keoy.fi

Kirjalliset hakemukset palkkatoiveineen ja CV:n pyydämme toimittamaan perjantaihin 23.2.2018 mennessä sähköpostitse osmo.auvinen@keoy.fi tai kirjeenä osoitteella Keravan Energia Oy, PL 37, 04201 KERAVA. Kuoreen tunnus ”Rakennuttaja”.


Voit myös lähettää avoimen hakemuksen.

Huom: Keravan Energialla ei ole tarjota sähköverkon urakointiin (asennukseen, ylläpitoon ja rakentamiseen) liittyviä töitä. Keravan Energian sähköverkon urakoinnista vastaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy.