REKRYTOINTI

Keravan Energia on pitkän historian omaava, vahvasti tulevaisuuteen katsova ja nopeasti kehittyvä energiayhtiö. Meillä on avoinna seuraavat tehtävät.


Keravan Energia -yhtiöiden kesätyöpaikkojen haku on auki

Rekrytoimme tänäkin vuonna kesätyöntekijöitä monipuolisesti konsernin eri toimintoihin, kuten energiantuotantoon, kaukolämpö- ja sähköverkkojen suunnitteluun ja ylläpitoon, asiakaspalveluun, myyntiin, kiinteistönhuoltoon - ja onpahan haussa kesäkokkikin. Kesätyöläisiä rekrytoidaan noin kymmenen henkilöä. Tavoitteenamme on tarjota kesätyöpaikka ja työkokemusta mahdollisimman monelle nuorelle.

Kesätöitä on tarjolla eripituisia jaksoja kuukaudesta kolmeen kuukauteen. Haku paikkoihin on nyt auki, ja päättyy 28.2.2019. Kesätyötä haetaan vapaamuotoisella lomakkeella. Kerro lomakkeella itsestäsi ja minkälaista työtä haluaisit Keravan Energia -yhtiöissä tehdä.

Hae kesätöihin Keravan Energialle tällä lomakkeella


Voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Huom: Keravan Energialla ei ole tarjota sähköverkon urakointiin (asennukseen, ylläpitoon ja rakentamiseen) liittyviä töitä. Keravan Energian sähköverkon urakoinnista vastaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy.


Työhakemuksiin liittyvä henkilötietojen käsittely