REKRYTOINTI

Keravan Energia on pitkän historian omaava, vahvasti tulevaisuuteen katsova ja nopeasti kehittyvä energiayhtiö. Meillä on avoinna seuraavat tehtävät.


Haemme vankan ja monipuolisen kokemuksen omaavaa

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan konsernin sisäisestä ja ulkoisesta laskennasta, tilinpäätös-, lainsäädäntö- ja verotusasioista sekä tulosraportoinnista. Vastaat myös kirjanpitoon sekä verotukseen liittyvistä asioista konsernin osakkuusyhtiöiden osalta. Tehtävässäsi kehität Keravan Energian strategiaa ja liiketoimintaa tukevia talousprosesseja. Toimit kolmen hengen tiimin esimiehenä ja tuet toiminnallasi tiimin muita jäseniä. Lisäksi pidät jatkuvaa yhteyttä tilintarkastajiin. Työskentelet Keravan Energian pääkonttorissa Keravalla ja raportoit talousjohtaja Lars Hornille.

Olet rautainen kirjanpidon ja laskennan ammattilainen, jolla on pitkä kokemus kirjanpidon tehtävistä. Sinulla on vahva alv-osaaminen sekä erinomainen suomalaisten taloushallinnon käytäntöjen (lainsäädäntö, viranomaisohjeet ja säännökset) tuntemus. Energia-alan tuntemus on eduksi. Käytät sujuvasti MS Office ohjelmistoja, Excelin hallitset erinomaisesti ja sinulla on myös kokemusta kirjanpidon ohjelmista. Keravan Energialla on käytössä MS AX -taloushallinnon järjestelmä. Sinulla on sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Muu kielitaito on eduksi.

Työskentelyotteesi on huolellinen, analyyttinen, tarkka ja vastuuntuntoinen. Olet määrätietoinen ja organisointitaitoinen sekä pystyt toimimaan järjestelmällisesti paineen alla ja tarvittaessa myös tiukoissa aikatauluissa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ja halua toimia osaavien ammattilaisten tiimissä.

Tarjoamme sinulla mielenkiintoisen ja haasteellisen työn kehittyvässä ja kasvavassa Keravan Energia -konsernissa, hyvät työsuhde-edut sekä erinomaiset työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antavat Senior Headhunter Timo Viljakainen p. 040 503 5554 tai timo.viljakainen@inhunt.fi
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä. Lähetä siis hakemuksesi täällä CV:n ja palkkatoivomuksen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.11.2018 mennessä.


Voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Huom: Keravan Energialla ei ole tarjota sähköverkon urakointiin (asennukseen, ylläpitoon ja rakentamiseen) liittyviä töitä. Keravan Energian sähköverkon urakoinnista vastaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy.


Työhakemuksiin liittyvä henkilötietojen käsittely