REKRYTOINTI

Keravan Energia on pitkän historian omaava, vahvasti tulevaisuuteen katsova ja nopeasti kehittyvä energiayhtiö. Meillä on avoinna seuraavat tehtävät.


Haemme innovatiiviseen joukkoomme Keravalle

BI-KEHITTÄJÄÄ / TIETOARKKITEHTIA

Etsimme innostunutta, ammattitaitoista sekä aikaansaavaa datan rakentajaa, jolla on toteutuskokemusta ajanmukaisista integraatioratkaisuista, BI-välineistä, tietovarastointiratkaisuista (EDW), tietokannoista/ohjelmistorajapinnoista sekä tietoarkkitehtuurin suunnittelusta ja tietomallinnuksesta. Lisäksi omaat liiketoimintainformaation lukutaidon sekä hallitset projektityöskentelyn metodit.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän konsernin digitaalisten palvelujen joukkueessa, jossa pelaat tärkeää informaation rakentajan pelipaikkaa. Tarjoamme kilpailukykyisen ansiotason, vakaan energiayhtiön edut, mutta kuitenkin rennon matalan organisaatiomallin ja mukavat työkaverit.

Tule siis kehittämään kanssamme konsernimme tietojohtamisen BI-ratkaisuja, informaation ja integraatioiden hallintaa, analytiikkaa, ohjelmistorobotiikkaa sekä dataan ja mobiiliin painottuvia uusia digitaalisia energiatuote- ja palveluratkaisuja, joissa asiakaskokemus ja liiketoiminnan kehittäminen ovat keskeisessä roolissa.

Odotamme sinulta soveltuvaa ohjelmistokehityksen koulutustaustaa (esim. ohjelmistoinsinööri AMK/DI) yhdistettynä riittävään projektikokemukseen, sujuvaa englannin kielen taitoa, monipuolisia ohjelmointitaitoja ja työkaluhallintaa, esim. html5, C#, PHP, Java, JavaScript, Python, .NET, Microsoft Visual Studio 2017. Kokemus BI-työkaluista ja datan analysoinnista/visualisoinneista esim. Qlik, PowerBI sekä ETL- ja integraatioalustoista (esim. Frends) on välttämätön. Lisäksi odotamme kokemusta yleisimmistä tietokannoista (esim. MS SQL Server, MySQL) ja hyvää avoimien rajapintojen hallintaa (esim. SOAP/REST).

Kokemus seuraavista osa-alueista on sinulle selkeäksi eduksi: ymmärrys energiayhtiön liiketoimintaprosesseista sekä energialiiketoiminnan datasta, ymmärrys mobiilin web-kehityksen Full Stack –työkaluista (AngularJS tai React), API-rajapintakehityksestä, ohjelmistorobotiikasta (esim. UIPath), tai uusimmista Azure- tai AWS pilvi DW/IoT -teknologioista.

Työntekijänä olet oma-aloitteinen innovatiivinen soveltaja ja seuraat mielelläsi teknologian kehitystä, sekä olet jatkuvasti innokas oppimaan uutta. Omaat myös asiakaslähtöisen asenteen ja hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot.

Jos havaitsit olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi CV:llä varustettuna viimeistään 20.12. mennessä osoitteeseen arttu.laine@keoy.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa digitaalisten palvelujen johtaja Arttu Laine p. 044 751 7212 (soittoaika arkisin klo 15-16) / arttu.laine@keoy.fi. Avoinna oleva tehtävä voidaan täyttää jo ensimmäisen soveltuvan hakijan löydyttyä.


Voit lähettää meille avoimen hakemuksen.

Huom: Keravan Energialla ei ole tarjota sähköverkon urakointiin (asennukseen, ylläpitoon ja rakentamiseen) liittyviä töitä. Keravan Energian sähköverkon urakoinnista vastaa Uudenmaan Verkonrakennus Oy.


Työhakemuksiin liittyvä henkilötietojen käsittely