Hyppää sisältöön

Sähköautojen latauspisteet kertainvestointina

Toteutamme yritysten ja taloyhtiöiden sähköautojen latauspisteet suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla. Toimittamamme latauspisteet täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset. Toimitamme latausratkaisuja kaikkialle Suomeen.

Nosta kiinteistön arvoa

Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asuntojen arvoa ja talon kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. 

Varmista turvallinen lataus

Tavallisesta pistorasiasta lataaminen on hidasta ja vaarallista, sillä niitä ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen kuormitukseen. Hankkimalla sähköauton latauspisteen varmistat, että lataus on turvallista ja mutkatonta sähköauton omistajille. 

Uusi liittymä tarvittaessa

Jos olemassa olevan sähköliittymän koko ei riitä sähköautojen latausinfralle, laadimme oman verkkoalueemme asiakkaille suunnitelman ja kustannusarvion sähköliittymän suurentamiseksi. 

Ammattilaisen asennus

Latauspisteet asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja tukemme latauspisteiden koko elinkaaren ajaksi. 

Jätä tarjouspyyntö

Tukea latauspisteinvestointiin

Rahallista avustusta investointiin

Asumisen ja rahoituksen kehittämiskeskus ARA myöntää avustusta sähköautojen latauspisteiden hankintaan taloyhtiöille.

Avustuksen määrä on 35 % hankkeen toteutuneista kustannuksista ja sitä voivat hakea taloyhtiöt, vuokrataloyhteisöt ja niiden omistamat pysäköintiyhtiöt, jotka tarjoavat pysäköintipaikkoja asukkaille omakustannusperiaatteella. Kustannukseksi yhtä latausvalmiutta kohden hyväksytään enintään 1 400 euroa.

Jos avustusta haetaan alle viiden autopaikan taloyhtiöille, tulee latausvalmius hankkia kaikilla paikoille yhtä aikaa. Isommat taloyhtiöt voivat hakea avustuksia myös vaiheittain, kunhan kerralla hankitaan latausvalmius vähintään viidelle autopaikalle.

Keravan Energia -yhtiöiden latausratkaisut ovat ARA:n tuen edellyttämien teknisten vaatimusten mukaiset.  Lue avustuksesta lisää ARA:n sivuilla. 

Tarvittaessa uusi sähköliittymä latauspisteille

Jos sähköliittymän koko ei riitä sähköautojen latausinfralle, laadimme oman verkkoalueemme asiakkaille suunnitelman ja kustannusarvion sähköliittymän suurentamiseksi. 

Usein voi olla järkevintä rakentaa sähköauton latausta varten oma sähköliittymä. Selvitämme huolellisesti kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun. 

Lue lisää sähköliittymän koon muuttamisesta

Latauspiste Mannerheimin hevospilttuuseen!

Näin järjestimme latauksen lähes 100-vuotiaaseen taloyhtiöön Helsingin Pohjoisrantaan.

Lue lisää

arc

Tee tarjouspyyntö ja tilaa kartoitus

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu  sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin! Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa noin 350 euroa. Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin. Lue lisää kartoituksesta.

Lisätiedot

myyntipalvelu@keoy.fi

p. (09) 5849 5562

Sulje
Search