Hyppää sisältöön

Sähköautojen latauspisteet kertainvestointina

Toteutamme yritysten ja taloyhtiöiden sähköautojen latauspisteet suunnittelusta ylläpitoon avaimet käteen -mallilla. Toimittamamme latauspisteet täyttävät vaadittavat sähköturvallisuusvaatimukset. Toimitamme latausratkaisuja kaikkialle Suomeen.

Nosta kiinteistön arvoa

Sähkö- ja hybridiautot yleistyvät kovaa vauhtia. Sähköautojen latauspisteet nostavat kiinteistön ja asuntojen arvoa ja talon kiinnostavuutta asuntomarkkinoilla. 

Varmista turvallinen lataus

Tavallisesta pistorasiasta lataaminen on hidasta ja vaarallista, sillä niitä ei ole suunniteltu pitkäaikaiseen kuormitukseen. Hankkimalla sähköauton latauspisteen varmistat, että lataus on turvallista ja mutkatonta sähköauton omistajille. 

Uusi liittymä tarvittaessa

Jos olemassa olevan sähköliittymän koko ei riitä sähköautojen latausinfralle, laadimme oman verkkoalueemme asiakkaille suunnitelman ja kustannusarvion sähköliittymän suurentamiseksi. 

Ammattilaisen asennus

Latauspisteet asennetaan aina sertifioitujen ja luotettavien ammattilaisten toimesta. Saat meiltä käyttökoulutuksen ja tukemme latauspisteiden koko elinkaaren ajaksi. 

Latauspiste kertainvestointina – investointiin saatavilla avustusta 

Asumisen ja rahoituksen kehittämiskeskus ARA myöntää avustusta sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmiin kohdistuviin muutoksiin.

Avustuksen määrä on 35 % (toteutuneista kustannuksista, enintään 90 000 €) ja sitä voivat hakea taloyhtiöt, vuokrataloyhteisöt ja niiden omistamat pysäköintiyhtiöt. Avustuksen määrän voi saada 50 % suuruisena, jos vähintään puolella avustuksella toteutettavista latauspisteistä voi ladata 11 kW tai suuremmalla teholla.

Lue avustuksesta lisää ARA:n sivuilla. 

Rakennamme myös tarvittaessa uuden sähköliittymän latauspisteitä varten.

Jos sähköliittymän koko ei riitä sähköautojen latausinfralle, laadimme oman verkkoalueemme asiakkaille suunnitelman ja kustannusarvion sähköliittymän suurentamiseksi. 

Usein voi olla järkevintä rakentaa sähköauton latausta varten oma sähköliittymä. Selvitämme huolellisesti kuhunkin tarpeeseen parhaiten sopivan ratkaisun. 

Tee tarjouspyyntö ja tilaa kartoitus

Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin selvitetään yhdessä millainen latausratkaisu  sopii parhaiten taloyhtiösi tai yrityksesi tarpeisiin! Paikan päällä tehty kartoituskäynti maksaa noin 350 euroa. Kartoituskäynnistä toimitetaan kirjallinen raportti, josta on hyötyä, vaikka hanke päätettäisiin toteuttaa myöhemmin. Lue lisää kartoituksesta.
 • Drop files here or

  Max. file size: 1 MB.

   Voit halutessasi lähettää meille kuvia kohteesi potentiaalisesta asennuspaikasta.

  Lisätiedot

  myyntipalvelu@keoy.fi

  p. (09) 5849 5562

  Sulje
  Search