Hyppää sisältöön
06.09.2023

Jäätävää energiaa kuin pienestä kylästä

Olemme iloisia saadessamme ilmoittaa, että paikallisen jäähallimme nimi on virallisesti muuttunut!
Tulemme jatkossa tuntemaan sen nimellä Keravan Energiahalli.

Nimen muutos on osa Keravan kaupungin ja Keravan Energian yhteistyötä, jolla pyrimme päivittämään ja modernisoimaan jäähalliamme vastaamaan nykyajan tarpeita ja tarjoamaan entistäkin parempia kokemuksia paikallisille urheilun ystäville ja perheille. Uuden nimen myötä tuomme halliin myös uuden tulostaulun, jotta varmasti kaikki tulokset näkyvät paremmin koko yleisölle, kertoo Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto.

Energiahalli tulee olemaan paikka, jossa sekä jääkiekko- että muut jääurheilufanit voivat kokea jännittäviä hetkiä, huipputason otteluita ja unohtumattomia elämyksiä.

Uusi nimi Energiahalli, kuvastaa jäähallimme ydintä – jäätävän hyvää ja energistä jääurheilua.

Lisätiedot:
Jussi Lehto, toimitusjohtaja, Keravan Energia Oy
050 559 1815, jussi.lehto@keoy.fi

Keravan Energia on moderni energiakonserni, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Olemme tehneet jo pitkään määrätietoista työtä kohti fossiilittomia polttoaineita: panostamme omassa energiantuotannossamme voimakkaasti kotimaiseen uusiutuvaan puupolttoaineeseen ja luovuimme kivihiilen käytöstä jo 2001 ja turpeesta 2020. Tavoitteenamme on nollata energiantuotannon CO2-päästöt vuoteen 2030 mennessä. Tällä hetkellä meille tärkeitä teemoja ovat energiantuotannon tehokkuuden parantaminen ja uusien teknologioiden hyödyntäminen päästöjen vähentämisessä. Yhtiömme on näkyvä paikallinen toimija ja teemme työtä yhteisen hyvän ja alueemme elinvoimaisuuden eteen muun muassa tukemalla paikallista kulttuuri- ja urheilutoimintaa sekä ylläpitämällä valtakunnan edullisinta sähkönsiirron hinnoitteluawww.keravanenergia.fi/vastuullisuus

 

 

Sulje
Search