Hyppää sisältöön
22.12.2023

Keravan Energia ja Aidon sopimukseen etäluettavien sähkömittareiden hankinnasta

Keravan Energia Oy ja Aidon Oy ovat allekirjoittaneet sopimuksen uuden sukupolven etäluettavien sähkömittareiden toimittamisesta ja mittauspalvelusta. Sopimus on voimassa kymmenen vuotta. Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto ja Aidonin toimitusjohtaja Tommi Blomberg allekirjoittivat sopimuksen torstaina 21.12.2023 Keravalla.

 

Jussi Lehto ja Tommi Blomberg allekirjoittavat sopimuksen.

”Tämä sopimus on jatkoa pitkälle yhteistyölle. Aidon on meille tuttu ja luotettavaksi havaittu kumppani, joten meistä tuntuu turvalliselta lähteä tekemään heidän kanssaan näin isoa ja koko verkkoaluettamme koskettavaa projektia.” toteaa Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto.

Kaikki Keravan ja Sipoon sähköverkkoalueen noin 40 000 sähkömittaria tullaan vaihtamaan vuoteen 2029 mennessä eli sopimuksen allekirjoitus aloittaa varsin mittavan ja intensiivisen projektin. Uudet laitteet tuovat sähkönmittauksen Keravan Energian toimialueella uuteen aikaan. Ne esimerkiksi mahdollistavat mittareiden tuottaman datan hyödyntämisen aivan uudella tavalla kuin mikä vanhan sukupolven mittareiden kanssa on ollut mahdollista.

 

Keravan Energia ja Aidon sopimukseen sähkömittareista

 

 

Lisätietoja:
Keravan Energia Oy: Toimitusjohtaja Jussi Lehto, p. 050 559 1815

Sulje
Search