Hyppää sisältöön
14.02.2022

Keravan Energia järjestää opiskelijoille “Muotoile muuntamo” -muotoilukilpailun

Keravan Energia järjestää muotoilun opiskelijoille suunnatun muotoilukilpailun, jossa etsitään uudenlaista toteutusta Keravan Asuntomessualueelle tulevalle puistomuuntamon ulkoasun muotoilulle. Kilpailun lopputuloksena syntyvän muotoilun on tarkoitus poiketa perinteisestä puistomuuntamon muotoilusta. Suunniteltava muotoilukokonaisuus voi olla osittain tai täysin sisärakenteeksi jäävän muuntamorakennuksen peittävä. Visuaalisen piristyksen lisäksi muuntamon julkisivun muotoilun tulisi tarjota myös toiminnallisuutta, kuten informaatiota visualisoinnin kautta.

”Tavoitteenamme on löytää visuaalisesti ja toiminnallisesti sellainen ratkaisu, joka ilahduttaa sekä messukävijöitä että alueen tulevia asukkaita. Toivomme näkevämme kilpailutöissä uudenlaista lähestymistapaa muuntamon ulkoasuun”, kertoo Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto.

Asuntomessut järjestetään Keravalla Jokilaakson alueella, Keravan kartanon välittömässä läheisyydessä. Tulevien asuntomessujen kärkiajatuksina ovat kiertotalous, kestävä liikkuminen ja uudet asumisen muodot. Alueella painotetaan puurakentamista ja asemakaava mahdollistaakin monimuotoisen rakentamisen alueelle.

Kilpailu on yksivaiheinen avoin opiskelijasuunnittelukilpailu, jonka kilpailuaika on 14.2.2022–30.4.2022.

Palkintosumma on yhteensä 3 000 euroa, joka jaetaan voittajaehdotukselle. Palkinnolle on haettu verovapautta, jonka Verohallinto on myöntänyt 21.12.2021. Palkintolautakunta voi nimetä kunniamainintoja, sekä poikkeuksellisesti ja yksimielisellä päätöksellä päättää jakaa palkintosumman myös toisin.

Kilpailun aineisto ja osallistumisohjeet sekä lisätiedot löytyvät kilpailun kotisivuilta 14.2.2022 alkaen osoitteesta: www.keravanenergia.fi/muotoilukilpailu.

Lisätietoja:

Keravan Energia Oy
Teknologiapäällikkö Toni Nevalainen, +358 40 673 8030, toni.nevalainen@keoy.fi

Sulje
Search