Hyppää sisältöön
08.05.2024

Keravan Energia siirtyy CSRD raportoinnin aikaan

Keravan Energia siirtyy vastuullisuusraportoinnin uuteen aikaan. Yhtiö valmistautuu raportoimaan EU:n kestävyysraportointidirektiivin (Corporate Sustainability Reporting Directive eli CSRD) mukaisesti.

Keravan Energian kokoista yhtiötä laki velvoittaa raportoimaan direktiivin mukaisesti vuoden 2025 tiedot vuonna 2026. Uuteen raportointimalliin siirtyminen on todella iso urakka ja vaatii laajan pohjatyön yhtiöltä, jonka toimiala on monipuolinen. Sen takia Keravan Energialla on päädytty aloittamaan hanke jo hyvissä ajoin. Näin valmistautuminen voidaan tehdä rauhassa ja mahdollisimman laajasti yhtiöstä jo löytyvää tietoa ja osaamista hyödyntäen. Apuna prosessissa on vastuullisuusasioihin erikoistunut konsulttiyhtiö Taigawise.

Keskeinen osa raportointia on olennaisuusanalyysi ja kaksoisolennaisuuksien kartoittaminen. Olennaisuuksia kartoitetaan paitsi tunnistamalla ja analysoimalla niitä konsernin sisällä, myös kysymällä tärkeimpien sisäisten ja ulkoisten sidosryhmiemme näkemystä asiasta. Tämä toteutetaan vastuullisuuskyselyllä, joka lähetetään valikoidulle ryhmälle 8.5.2024.

Olennaisuuksien kartoittaminen on tärkeää, jotta me yhtiönä tunnistamme toiminnassamme vastuullisuuden kannalta keskeiset sosiaaliset, ekologiset ja hallinnolliset tekijät ja ne myös auttavat ohjaamaan toimintaamme tulevaisuudessa vastuullisempaan suuntaan.

 Lue lisää vastuullisuudestamme

Sulje
Search