Hyppää sisältöön
05.06.2023

Keravan Energialla Suomen edullisin kaukolämmön perusmaksu

Omakotiliitto on julkaissut tutkimuksen kaukolämmön hinnoista energian ja perusmaksun osalta. Kesäkuun alussa julkaistun vertailun mukaan, Keravan Energialla on Suomen edullisin kaukolämmön perusmaksu. Keravan ja Sipoon kaukolämpöverkon alueella perusmaksu on 22,68 €/MWh kuukaudessa.

Hintavertailussa seurannassa olivat pientalokohteiden kaukolämmön hinnoittelu kevään 2023 aikana ja vertailukohtana edellisen vuoden hinnat. Hintaerot eri kaukolämmön tarjoajien välillä ovat todella suuret. Keravan Energian alueella perusmaksu on hinnaltaan noin 80 prosenttia edullisempi kuin Suomen kalleimmalla alueella.

Tiesitkö jo?

Kaukolämpö on lämmitysmuotona helppo ja vaivaton. Me kaukolämmön toimittajana huolehdimme kaikesta ja kotonasi on lämmintä aina silloin kun pitää. Kaukolämpöön liittyminen on ei vaadi kalliita investointeja ja se on mahdollista toteuttaa hyvinkin helposti ja nopeasti.

Keravan Energian kaukolämpö tulee läheltä eli omasta laitoksestamme Keravalta, mistä se matkaa putkia pitkin asiakkaillemme. Lämpö tuotetaan uusiutuvalla puupolttoaineella, joka saadaan pääosin metsänhoidon tähteistä ja sivutuotteista.

Kaukolämmön hintakehitys on hyvinkin vakaata ja ennustettavissa eli se ei heilahtele samaan tapaan kuin vaikkapa sähkön hinta. Kaukolämpö on myös hyvin luotettava ja toimitusvarma lämmitysmuoto, joka toimii tasaisesti kylmimmilläkin ilmoilla.

Lue lisää kaukolämmöstä

Sulje
Search