Hyppää sisältöön
14.10.2022

Keravan Energian ja Sipoon Energian sähkönsiirtolaskut pienenevät talvella

Keravalla ja Sipoossa asuvien sähkönsiirtolaskut pienenevät kolmen kuukauden ajaksi. Poistamme sähkönsiirron eli verkkopalvelun perusmaksut kokonaan joulukuun, tammikuun ja helmikuun laskuilta Keravalla ja Sipoossa.

Sähkönsiirron perusmaksujen laskuttamatta jättämisen taustalla on kantaverkkoyhtiö Fingridin toiminta – Fingrid ilmoitti keskiviikkona, että se jättää perimättä sähköverkkoyhtiöiltä niiden kantaverkkomaksuja yhteensä neljän kuukauden ajalta.

Fingridin päätös jättää kantaverkkomaksut perimättä antaa meille mahdollisuuden helpottaa asiakkaidemme tilannetta talvella, jolloin sähkönkulutus on suurta ja kustannukset korkeimmillaan.

Tulemme viemään säästämämme kantaverkkomaksut suoraan asiakkaidemme laskuihin alennuksena poistamalla perusmaksut, sillä sille on tarvetta juuri nyt, kun samanaikaisesti sähkön myyntihinnat ovat nousseet voimakkaasti.

Asiakkaidemme ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä, vaan nämä alennukset astuvat voimaan automaattisesti joulu-, tammi- ja helmikuun laskuissa.

Sulje
Search