Hyppää sisältöön
09.12.2020

Kiinnitys10-sähkösopimuksen avulla sähkö on aina markkinahintaista

K-Market Keravan asema on ollut Keravan Energian asiakas pian kolmen vuoden ajan. Päivittäistavarakaupan energiankulutuksen ollessa mittavaa, on energian hinta yksi helppo tapa vaikuttaa kokonaiskuluihin. Keravan Energian Kiinnitys10 on tätä ajatellen erinomainen ratkaisu.

Yrittäjä Samuli Ruusu on toiminut K-Market Keravan aseman kauppiaana noin kolmen vuoden ajan.

– Keravahan on parasta mitä Suomesta löytyy. Kompakti pieni suuri kaupunki, Ruusu hymyilee. Ruusu teki sopimuksen Keravan Energian kanssa heti sen jälkeen, kun oli aloittanut kauppiaana. Hän on myös yksityishenkilönä ollut aina Keravan Energian asiakas.

– Päivittäistavarakaupan puolella kulurakenteet ovat sellaisia, että hirvittävästi ei pysty nipistämään oikein mistään. Energiankulutus on aivan hirvittävää. Energiaa kuluttavat huomattavasti esimerkiksi kylmäkoneet ja valaistus. Energian hinta on täten yksi helppo tapa, jolla kuluja voidaan saada pienemmäksi. Tämä Kiinnitys10 on äärimmäisen hyvä, Ruusu kertoo.

“Kaikki on toiminut niin kuin on sovittu”

Kiinnitys10 on Keravan Energian tuote, jossa sähkön hinta kiinnitetään vuoden aikana yhteensä kymmenessä erässä kymmenen kuukauden aikana.

– Mielestäni Kiinnitys10 on kaikista loogisin vaihtoehto tämän tyyppisille yrityksille kuin esimerkiksi me. Kun hinta tarkistetaan 10 kertaa vuodessa, niin voimme olla varmoja siitä, että sähkö on aina markkinahintaista ja siten kaikista edullisinta, Ruusu sanoo.

– Keravan Energian Kiinnitys10 pystyy aivan huoletta suosittelemaan muillekin yrittäjille. Kaikki on hoitunut äärimmäisen hyvin ja en muista, että olisinko kertaakaan joutunut soittamaan jonkin asian takia asiakaspalveluun. Kaikki on toiminut niin kuin on sovittu, Ruusu kiittelee.


Pyydä tarjous sähköstä lomakkeella

Sulje
Search