Hyppää sisältöön
19.05.2022

Alueellamme on käynnissä kyseenalainen puhelinmyyntikampanja

Alueellamme on käynnissä häikäilemätöntä puhelinmyyntiä. Olemme saaneet asiakkailtamme huolestuneita yhteydenottoja ulkomaisen sähköyhtiön kyseenalaisesta puhelinmyyntimarkkinoinnista. Myyjät markkinoivat sähkösopimuksia väittäen, että Keravan Energialta ei ole mahdollista saada sähkönmyyntisopimuksia. Myyjät perustelevat tätä valheellisesti väittämällä, että Keravan Energia olisi vain sähköverkkoyhtiö. Puheluissa on myös esitetty kuvitteellisia hintaesimerkkejä Keravan Energian sähkönmyyntisopimuksista asiakkaille. Asiakkaiden sopimustiedot ovat yksityisiä, eikä niitä koskaan paljasteta ulkopuolisille tahoille.

Väitteet ovat asiattomia ja valheellisia. Huolehdimme sähköverkosta ja sähkönsiirrosta Keravalla ja Sipoossa ja sähkönmyyntisopimuksia myymme kaikkialle Suomeen. Toimintamme kulmakivi on paikallinen hyvinvointi – ylläpidämme edullisia sähkön hintoja Keravalla ja Sipoossa, tuotamme ympäristöystävällistä energiaa ja tuemme paikallisia yhteisöjä ja seuroja. Keravan Energialta saat parasta palvelua ja laadukasta energiaa – rehellisesti ja vastuullisesti.

Jos olet saanut aiheettoman sähkönmyyntisopimusvahvistuksen, myyjänvaihtoprosessi jolla sinut siirretään uuden sähkönmyyjän asiakkaaksi, on käynnistynyt. Vaikka puhelusta olisi jo kulunut 14 vuorokautta, voit silti keskeyttää sähkönmyyjänvaihtoprosessin ja estää sopimuksen syntymisen. Lue lisää sähkönmyyntisopimuksen kiistämisestä osoitteessa: https://www.keravanenergia.fi/sahko/ohjeita/sahkonmyyntisopimuksen-kiistaminen/

Lisätietoja saat asiakaspalvelustamme. Keravan Energian asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9-15 puhelimitse: (09) 5849 5526 ja sähköpostitse: asiakaspalvelu@keravanenergia.fi.

Sulje
Search