Hyppää sisältöön
26.10.2022

Ota käyttöön Kivra – osallistut lahjakortin arvontaan!

Kivra-sovellus

Haluamme tarjota asiakkaillemme kattavasti vaihtoehtoja asiointiin. Keravan Energian ja Sipoon Energian laskut ja sopimusvahvistukset voi vastaanottaa nyt myös ilmaiseen digipostipalvelu Kivraan! Kivra tuo helpotusta arkeen kokoamalla tärkeät dokumenttisi yhteen turvalliseen paikkaan.

Ota Kivra käyttöön nyt – osallistut lahjakortin arvontaan!

Kun otat Kivran käyttöösi vuoden 2022 loppuun mennessä, osallistut automaattisesti arvontaan, jossa voit voittaa 30 euron arvoisen Tiketti.fi-lahjakortin. Kilpailun tarkemmat säännöt löydät tämän sivun lopusta.

Tunnetko jo Kivran?

Kivra on sovellus, jossa vastaanotat, maksat ja tallennat yhteen paikkaan kaikki ne dokumentit, viestit ja laskut, jotka muuten saisit kirje- tai sähköpostina.

Kun otat käyttöön Kivran:

  • teet ilmastoteon, sillä olet osaltasi vähentämässä paperin kulutusta
  • jaat laskut ja dokumentit helposti perheenjäsenten kesken
  • saat ilmoituksen saapuneesta laskusta tai eräpäivän lähestymisestä

Näin saat laskusi Kivraan:

  1. Lataa ilmainen Kivra-sovellus puhelimeesi tai vieraile kivra.fi-sivuilla
  2. Rekisteröidy sovellukseen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Tämän jälkeen saat seuraavan laskusi Kivraan!

Lue lisää Kivran sivuilla


Arvonnan säännöt

Kilpailussa arvotaan kolme lahjakorttia, jotka kukin ovat arvoltaan 30 €. Arvonnan järjestää Keravan Energia. Kampanja-aika on 1.10.2022 – 31.12.2022. Arvonta suoritetaan 4.1.2023 kaikkien Keravan Energian ja Sipoon Energian asiakkaiden kesken, joilla on digipostipalvelu Kivra käytössä 31.12.2022.

Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli emme tavoita voittajaa 14 vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Jos uutta voittajaa ei tavoiteta 14 vuorokauden kuluessa uudesta arvonnasta, kyseistä voittoa ei enää luovuteta eikä uutta voittajaa enää arvota. Palkintoina arvonnassa on 3 x 30 € Tiketti -lahjakortti. Lahjakortteja ei voi vaihtaa eikä saada rahana. Voittaja voi kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan tällä sivulla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvonnan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä. Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisveron maksamisesta.

Sulje
Search