Hyppää sisältöön
Yleissähkö
Toistaiseksi voimassa oleva

Varttisähkö

Varttisähkö sopii sinulle, joka et jaksa seurata pörssisähkön hintaa etkä halua sitoutua pidemmäksi aikaa määräaikaiseen sähkösopimukseen. Sopimuksen hinta päivittyy kvartaaleittain neljä kertaa vuodessa: tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa.
Energiamaksu 13,50 snt/kWh
Perusmaksu 3,00 €/kk

Kenelle Varttisähkösopimus sopii?

Varttisähkön hinta on kiinteä kolme kuukautta kerrallaan, jonka jälkeen se muuttuu – tai pysyy samana. Kvartaalisähkö tuo ennustettavuutta menoihin, sillä sopimuksen hinta ei nouse ennalta-arvaamattomasti milloin tahansa. Hinta tarkistetaan ja päivitetään neljä kertaa vuodessa ja ilmoitamme aina kuukauden varoitusajalla uuden hinnan.

Tee sähkösopimus

Varttisähkön hinta muuttuu neljä kertaa vuodessa

Sopimuksen hintajaksot vaihtuvat neljä kertaa vuodessa: 1. tammikuuta, 1. huhtikuuta, 1. heinäkuuta sekä 1. lokakuuta. Kunkin hintajakson hinta on tiedossa kuukautta ennen hintajakson voimaantuloa:

  • vuoden ensimmäisen hintajakson hinta marraskuun viimeisenä päivänä
  • vuoden toisen hintajakson hinta helmikuun viimeisenä päivänä
  • vuoden kolmannen hintajakson hinta toukokuun viimeisenä päivänä, ja
  • vuoden neljännen hintajakson hinta elokuun viimeisenä päivänä.

Katso Varttisähkön hinnat

 

Ilmoitamme Vartin sähkön hinnan aina kuukautta ennen

Uuden kvartaalin, eli hintajakson Varttisähkön hinta, ilmoitetaan hinnan muuttuessa sinulle kuukautta ennen hintajakson alkamista. Lähetämme sinulle tiedon uudesta hinnastasi sinun ilmoittamiesi yhteystietojesi mukaan.

Varmista siis, että kirjoitat esim. sähköpostiosoitteesi oikein sopimustasi tehdessä, jotta saat näppärästi tiedon suoraan sähköpostilaatikkoosi. Muista myös päivittää yhteystietojasi, jos vaikka vaihdat puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta työpaikan vaihdon yhteydessä.

Mistä Varttisähkön hinta koostuu?

Varttisähkösopimuksen energiahinta noudattelee mm. markkinahintaa sähkön johdannaispörssissä. Hintaan sisältyy sähkön kaupankäyntikustannukset sekä muut kustannukset, kuten esimerkiksi profiilikulu.

Huom. Sähkön johdannaispörssi ei ole sama kuin pohjoismainen sähköpörssi Nord Pool.

Tee sähkösopimus

Onko Vartti irtisanottavissa?

Varttisähkösopimus on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus, jolloin sen voi helposti irtisanoa milloin vain 14 vuorokauden irtisanomisajalla. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on nimensä mukaisesti ilman päättymispäivää, eikä sopimuksen kestolla täten ole kiinteää määräaikaa. Voit helposti irtisanoa sähkösopimuksesi Omilla sivuilla. Lue lisää sähkösopimuksen irtisanomisesta.

Huom!

Varttisähkösopimus on asiakkaille, joiden vuosikulutus on alle 50 MWh.

Myymämme sähkön alkuperä ja tuotanto

Keravan Energian myydystä sähköstä noin 17 % tuotetaan omissa voimalaitoksissamme. Lisäksi Keravan Energialla on osuuksia muissa suomalaisissa voimalaitoksissa, joista saatu tuotanto kattaa 8 % myydystä sähköstä. Loput 75 % hankitaan sähköpörssistä.

Myymämme sähkön tuottamiseen vuonna 2021 on käytetty uusiutuvia energialähteitä (vesi-, tuuli– ja biovoimaa) 18,8 %, fossiilisia energialähteitä 37,4 % sekä ydinvoimaa 43,8 %.

Fossiilisten polttoaineiden käytöstä syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat ovat 176,6 g/kWh. Käytettyä ydinpolttoainetta syntyi 1,2 mg/kWh.

Sulje
Search