SÄHKÖ­SOPIMUKSET JA MUUTTAMINEN

Miksi sähkön myynnistä ja siirrosta on erilliset sopimukset?

Sähkön siirto ja myynti on eriytetty toisistaan. Voit ostaa sähköä keneltä tahansa sähkönmyyjältä Suomessa. Sähkön siirtoa ei voi kilpailuttaa, vaan siirto ostetaan aina paikalliselta jakeluverkkoyhtiöltä. Tästä syystä sähkön myyntiä ja siirtoa varten on erilliset sopimukset. Katso Keravan Energian sähkösopimusvaihtoehdot täältä.Mitä eroa on määräaikaisella ja toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella?

Määräaikainen sähkösopimus tehdään nimensä mukaisesti määräajaksi. Se sitoo kumpaakin osapuolta sopimuskauden ajan. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on joustavampi ja sen voi irtisanoa kahden viikon irtisanomisajalla. Toistaiseksi voimassa olevaa sähkösopimusta ei tarvitse uusia, toisin kuin määräaikaista sähkösopimusta.Kuinka irtisanon sähkösopimukseni?

Sähkösopimuksen irtisanomiseksi ota yhteys asiakaspalveluumme.Minulla on määräaikainen sähkösopimus ja olen muuttamassa. Kuinka toimin?

Täytä muuttoilmoituslomake tai ilmoita asiakaspalveluumme muutostasi - päätämme vanhan sopimuksesi ja teemme uuden sopimuksen uuteen osoitteeseesi. Muuttoilmoitus kannattaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää.Olen muuttamassa pois Keravan Energian alueelta. Voinko olla asiakkaanne edelleen?

Kyllä voit. Tee muuttoilmoitus tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin sähkösopimuksesi muuttaa mukanasi. Muuttoilmoitus kannattaa tehdä vähintään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää.Milloin sähköt kytketään uuteen kotiini?

Sähköt kytketään päälle sinä päivänä kun sähkösopimus astuu voimaan.

Lue turvallisuusohje kytkentään liittyen.Kuinka monta kuukautta ennakkoon voi tehdä sähkösopimuksen?

Voit solmia uuden sähkösopimuksen korkeintaan kolme kuukautta ennen sopimuksen alkamisajankohtaa. Tee sähkösopimus tästä linkistä.