Kotitalouksien sähkö­va­raaja

Nosta kotisi omavaraisuusastetta omalla sähkövaraajalla

#

Varastoimalla aurinkopaneelien tuottaman sähkön säästät sekä sähkö- että siirtolaskussa, kun verkosta ostamasi sähkön tarve pienenee ja aurinkopaneelien tuotanto ei valu verkkoon.

Valikoimastamme löydät laadukkaat MyReserve-sähkövarastot jotka ovat yhteensopivia lähes kaikkien aurinkovoimajärjestelmien kanssa. Voit siis hankkia sähkövaraajan jo olemassa olevaan järjestelmään tai uuden järjestelmän hankinnan ohessa.Sähkövaraaja on loistava lisä mihin tahansa aurinkopaneelijärjestelmään.

  • Akku varaa tuottamasi aurinkosähkön ja kohdentaa sitä käyttöösi juuri silloin, kun tarvitset sitä eniten.
  • Modulaarisen muotoilun ansiosta MyReserve-sähkövarastot sopivat jokaiseen kotiin. Tarjoamme räätälöidysti aurinkopaneeleidesi tuotantoon sopivan sähkövaraston, jota on myös mahdollista laajentaa tarpeen vaatiessa.
  • Käyttöikänsä aikana akusto pystyy varastoimaan n. 10 kertaa sen määrän sähköenergiaa kuin mitä kuluu sen valmistamiseen.
  • Akkukennot kestävät vähintään 10 vuotta.
  • Tuotetakuu akustoille on 5 vuotta.
  • Voit hyödyntää akustoa myös kulutusjoustoon.

Älykäs lataus

Akuston sisältämä ohjelmisto analysoi tuotantoa ja kulutusta kiinteistössä jatkuvasti. Akusto oppii lataamaan itseään siten, että se on mahdollisimman vähän aikaa täynnä. Tämä pidentää akuston käyttöikää.

Huippunopea reaktioaika

Akusto ohjaa sähköä myös sähkölaitteiden äkillisiin energiantarpeisiin huippunopealla reaktioajalla.Turvallinen ja ympäristöystävällinen

Akustot on suojattu paksulla suojakuorella ja ovat helposti kierrätettäviä: vain vioittunut osa voidaan vaihtaa, eikä koko akustoa.


Kotitalouksien sähkövaraajien hinnat alk. 5460 € asennettuna, sisältäen kotitalousvähennyksen
#


Jätä tarjouspyyntö

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lähettämällä lomakkeen hyväksyn henkilötietojen tallentamisen. Lue rekisteriseloste.