SÄHKÖSOPIMUS-OPAS

Sähkösopimuksia on monenlaisia. Yksinkertaisimmissa sopimuksissa sähköllä on sama hinta koko sopimuskauden ajan. Toisissa sopimuksissa sähkön hinta vaihtelee sen mukaan onko yö, päivä, kesä tai talvi. Tarkimmat kuluttajat voivat valita sopimuksen, jossa sähkön hinta muuttuu tunneittain. On myös mahdollista valita ympäristöystävällisesti tuotettua sähköä.

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva?

Määräaikaisissa sopimuksissa sähkön hinnat lukitaan tietyksi aikajaksoksi, mutta sopimusta ei voi irtisanoa kesken sopimuskauden. Sopimuksen lähestyessä loppuaan asiakkaan tulee muistaa tehdä uusi sopimus. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus sopii niille, jotka eivät halua uusia sopimustaan määräajoin. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi irtisanoa milloin tahansa.


Lisää tietoa aiheesta:

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähkösopimuksista

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähkön kulutuksesta ja mittaamisesta

Usein kysyttyjä kysymyksiä sähkön laskutuksesta


sähkösopimus

KERAVAN ENERGIAN SÄHKÖTUOTTEET:

Edullinen PERUSSÄHKÖ

Jos sähkön tuotantotavalla ei ole sinulle merkitystä ja olet kiinnostunut edullisimmasta hinnasta, on valintasi Perussähkö.


Päästötön TUULISÄHKÖ

Jos etsit päästötöntä energiaa, valitse Keravan Energian Tuulisähkö.

»Lue lisää Tuulisähköstä


Kestävän kehityksen BIOSÄHKÖ

Haluatko tukea ympäristöystävällisen energian paikallista tuotantoa, kotimaisia polttoaineita ja suomalaista työtä? Valitse Keravan Energian Biosähkö.

»Lue lisää Biosähköstä

Tarkan kuluttajan SPOT-SÄHKÖ

Spot-sähkö hinnoitellaan tunneittain. Se sopii sinulle, joka olet valmis ohjaamaan sähkönkulutustasi edullisille tunneille.

»Lue lisää Spot-sähköstä


>>Katso hinnat ja tee sopimus


SÄHKÖN ALKUPERÄ:

Myymämme sähkön tuottamiseen vuonna 2016 on käytetty uusiutuvia energialähteitä (vesi-, tuuli- ja biovoimaa) 11,1 %, fossiilisia energialähteitä ja turvetta 46,3 % sekä ydinvoimaa 42,6 %.

Fossiilisten polttoaineiden käytöstä syntyneet hiilidioksidin ominaispäästöt olivat ovat 243,7 g/kWh. Käytettyä ydinpolttoainetta syntyi 1,1 mg/kWh.