Hyppää sisältöön

Muotoile muuntamo! -muuntamon ulkoasun muotoilukilpailu

Muuntamoiden ei tarvitse olla tylsiä harmaita laatikoita – suunnittele uudenlainen ulkoasu puistomuuntamolle Keravan Jokilaakson Kivisillan Asuntomessualueelle ja jätä jälkesi Keravan historiaan! Kilpailuaika on 14.2.2022–30.4.2022.

Kilpailuaika päättyi 30.4.2022. Kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita! Palkintolautakunta arvioi kilpailuehdotukset toukokuun aikana. Kaikkiin osallistujiin otetaan yhteyttä arviointien päätyttyä.

Etsimme innovatiivista toteutusta vuoden 2024 Asuntomessualueelle tulevan puistomuuntamon ulkoasulle

Järjestämme muotoilun opiskelijoille suunnatun muotoilukilpailun, jossa etsimme uudenlaista toteutusta Keravan Asuntomessualueelle tulevalle puistomuuntamon ulkoasun muotoilulle. Kilpailun lopputuloksena syntyvän muotoilun on tarkoitus poiketa perinteisestä puistomuuntamon muotoilusta. Suunniteltava muotoilukokonaisuus voi olla osittain tai täysin sisärakenteeksi jäävän muuntamorakennuksen peittävä. Visuaalisen piristyksen lisäksi, muuntamon julkisivun muotoilun tulisi tarjota myös toiminnallisuutta, kuten informaatiota visualisoinnin kautta.

Palkintosumma on yhteensä 3 000 euroa, joka jaetaan voittajaehdotukselle. Palkinnolle on haettu verovapautta, jonka Verohallinto on myöntänyt 21.12.2021. Palkintolautakunta voi nimetä kunniamainintoja, sekä poikkeuksellisesti ja yksimielisellä päätöksellä päättää jakaa palkintosumman myös toisin.

Lue lisää Asuntomessuista Keravalla vuonna 2024

Puistomuuntamon tuleva sijainti asuntomessualueella
Muuntamon tuleva sijainti messualueella.
Kuva: Keravan Kivisillan asemakaava

Miten sinä muotoilisit muuntamon ulkoasun? Kilpailutehtävässä suunniteltava muotoilukokonaisuus voi olla osittain tai täysin sisärakenteeksi jäävän muuntamorakennuksen peittävä.Sähkömuuntamon kuvituskuva

Havainnekuva tyypillisestä muuntamosta. Tarkemmat tiedot muuntamosta löytyvät kilpailun lähtömateriaalista. 

Kilpailun ohjeet ja lähtömateriaali

Tutustu huolellisesti kilpailuohjelmaan ja lähtömateriaaliin ennen kilpailuehdotuksen lähettämistä. Lisätietoja kilpailusta voi tiedustella kilpailuasiamies Johanna Kuusistolta: etunimi.sukunimi@keoy.fi. Kaikki kilpailusta esitetyt kysymykset julkaistaan tällä sivulla.

Usein kysytyt kysymykset

Kilpailu järjestetään yhteistyössä Ornamo ry:n, Suomen Asuntomessujen sekä Keravan kaupungin kanssa

ornamo logo

Asuntomessut logo

Sulje
Search