Hyppää sisältöön

Näin luet sähkölaskua


1. Infolaatikko

Laskun ensimmäisen sivun oikeasta yläkulmasta löydät laskuun ja asiakkuuteesi liittyvät tiedot, kuten laskun numeron, asiakasnumerosi, sopimusnumerosi ja käyttöpaikan numeron sekä osoitteen.

2. Laskun yhteenveto

Seuraavaksi laskulla on yhteenveto, eli maksettava summa, arvonlisäveron määrä ja eräpäivä. Tarkempi laskun erittely löytyy kääntöpuolelta.

3. Tiedotuspalsta

Laskun keskellä oleva tila on varattu tiedotteille.

4. Maksutiedot

Alimmaisena laskulta löydät maksamiseen liittyvät tiedot, kuten tilinumeron ja viitenumeron. Tilisiirtolomakkeesta on luovuttu. Jos käytät pankin maksupalvelua, voit kirjoittaa pankin vaatimat tiedot laskun tyhjään osaan ja toimittaa laskun kuoressa pankkiin.

5. Keravan Energian yhteystiedot

Yhteystietomme löytyvät laskun oikeasta alanurkasta.6. Erittely

Laskun toiselta sivulta löydät laskuerittelyn. Mikäli olet sekä siirto- että myyntiasiakkaamme, näet ensin sähkön siirron erittelyn ja sen alla sähköenergian erittelyn.

Laskutus perustuu sähkömittarien tunneittain mittaamaan kulutukseen, eli tuntisarjaan.

E-lasku helpottaa elämäsi!

E-lasku on sähköisessä muodossa verkkopankkiisi saapuva lasku, joka eroaa paperilaskusta vain toimitustavan puolesta. Lasku ja maksun tiedot tulevat näin suoraan pankkipalveluun. Maksaminen käy kätevästi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Tilaa sähkölaskusi e-laskuna verkkopankissasi, niin laskusi löytävät perille niin arkena kuin lomallakin!

Sulje
Search