Hyppää sisältöön

Kiinteistömonitori

Työkalu kiinteistön kunnon ja sen olosuhteiden jatkuvaan parantamiseen, jonka avulla säästät lämmityskustannuksissa, edistät asuinmukavuutta sekä pienennät hiilijalanjälkeäsi.

Älykäs lämmityksen optimointi

Kiinteistöstä jatkuvasti kerätyn datan sekä sääennusteen perusteella kiinteistömonitori säätää automaattisesti ja ennakoivasti talon lämpötilaa pitäen sen vakaana.

Energiatehokkuuden maksimointi

Perinteinen lämmönohjaus perustuu vallitsevaan ulkolämpötilaan ja oletuksiin. Kiinteistömonitorin avulla lämmityksestä saadaan ennakoiva, mikä merkitsee suurempia säästöjä.

Tasaiset olosuhteet koko kiinteistöön

Kiinteistömonitorin avulla voidaan selvittää, milloin huoneistoja lämmitetään liikaa ja milloin liian vähän. Myös sisäilma- ja kosteusongelmat voidaan havaita ja ennaltaehkäistä vaurioita.

Hiilijalanjäljen pienentäminen

Optimoimalla lämmitystä Kiinteistömonitorin avulla olet konkreettisesti tehostamassa alueemme energiankulutusta ja vähentämässä päästöjä.

Ennakkohälytykset huollon tueksi

Kiinteistömonitori lähettää hälytyksiä huoltotarpeista, minkä ansiosta vikatilanteisiin päästään reagoimaan nopeasti.

Hyödyt kiinteistön asukkaalle 

  • Asumismukavuus paranee, kun lämpötila pysyy vakaana.
  • Merkittävä keino pienentää asumisen hiilijalanjälkeä.

Hyödyt taloyhtiölle

  • Kiinteistömonitori optimoi energiatehokkuutta ja tuo säästöä energiamaksuun. Myös kaukolämmön perusmaksua on mahdollista saada laskettua leikkaamalla kulutuspiikkejä. Säästö lämmityslaskuun yhteensä jopa 10%!
  • Helppous: Tekoäly huolehtii lämpötilan optimoinnista automaattisesti. Taloyhtiö määrittelee asuntojen tavoitelämpötilan.

Hyödyt isännöitsijälle 

  • Näkyvyys kiinteistön olosuhteisiin: sisäilma- ja kosteusongelmat voidaan havaita ajoissa ja näin voidaan ennaltaehkäistä vaurioiden syntymistä.
  • Kiinteistön kunnossapito helpottuu ennakkohälytysten ansiosta.
  • Asukkaiden yhteydenottoihin reagointi helpottuu, kun olosuhteet voidaan todeta reaaliajassa Kiinteistömonitorista.

Kiinteistömonitori on saatavilla kiinteistöihin, jotka sijaitsevat kaukolämpöverkkomme varrella. 

Tarkista karttapalvelusta, sijaitseeko kiinteistösi kaukolämmön piirissä. Valitse karttatasot-valikosta Johtotiedot -> Kaukolämpö

avaa karttapalvelu

Sipoossa kaukolämpöverkkomme sijaitsee Nikkilän ja Söderkullan alueilla. Annamme mielellämme lisätietoja tähän liittyen sähköpostitse osoitteessa lampopalvelu@keoy.fi tai puhelimitse numerossa (09) 5849 5558

Jätä tarjouspyyntö:

Täytä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
  • Jos haluat hankkia Kiinteistömonitori-palvelun useampaan taloyhtiöön, voit kertoa sen tässä kentässä.

Sulje
Search