Hyppää sisältöön
25.01.2021

Asiakasportaali auttaa säästämään Fiksusähköasiakkaan sähkölaskussa

Fiksusähköasiakkaamme hyötyvät Asiakasportaalin näkymästä, joka yhdistää samaan kaavioon seuraavan päivän sähkön tuntihinnat ja samanhetkisen arvioidun sähkönkulutuksen. Tämä on hyödyllinen työkalu kaikille pörssisähköasiakkaillemme.

Sähköä tunneittain vaihtuvaan hintaan

Fiksusähkösopimuksessa sähkön hinta määräytyy tunneittain sähköpörssin mukaan; asiakkaan kullakin tunnilla kuluttama sähkö laskutetaan kyseisen tunnin pörssihinnalla, johon lisäämme pienen marginaalin. Sähköpörssin hinnat ilmoitetaan etukäteen aina edellisenä päivänä. Fiksusähkösopimus on asiakkaalle kannattava vaihtoehto erityisesti silloin, kun hän pystyy vaikuttamaan sähkönkulutuksensa ajankohtaan ja ohjaamaan sitä edullisille tunneille.

Asiakasportaali auttaa hahmottamaan sähkön hintaa ja kulutusta

Sähköpörssien tuntihinnoista voi olla hankalaa pitää kirjaa muistin, ruutuvihon tai excelin avulla. Jotta asiakkaamme saisivat mahdollisimman paljon irti Fiksusähkösopimuksesta, tarjoamme kaikkien Fiksusähköasiakkaidemme käyttöön veloituksettoman työkalun Asiakasportaalissamme. Kyseessä on kaavio, jossa esitetään yhdellä käyrällä seuraavan päivän sähkön hinnat tunneittain, sekä toisella käyrällä samanaikainen ennustettu sähkönkulutus. Kaavion avulla Fiksusähköasiakkaiden on helppo hahmottaa osuuko kulutus edullisille tunneille vai pitäisikö sitä pyrkiä ohjaamaan.

Kaavio sähkön ennustetusta hinnasta ja kulutuksesta

Kuva: Asiakasportaalin Ennuste-kaavio


Pörssisähkön ennuste-kaavio – kokeile itse

Ennuste-kaavio löytyy Asiakasportaalin kohdan “Kulutus” välilehdeltä “Ennuste”. Huomio: Ennuste-välilehti näkyy vain niille asiakkaille, joilla on voimassa oleva Fiksusähkösopimus.

Kirjaudu asiakasportaaliin tästä

Ennuste-välilehden sijainti asiakasportaalissa

Kuva: Ennuste-kaavion sijainti asiakasportaalissa

Etkö ole vielä Fiksusähköasiakas?

Kiinnostuitko Fiksusähköstä? Lue lisää ja tee Fiksusähkösopimus täällä. Meiltä saa myös ympäristöystävällistä BioFiksusähköä ja TuuliFiksusähköä.

Sulje
Search