Hyppää sisältöön
14.07.2022

Christina Enberg – HR

Työllistämme tänä kesänä melkein 20 kesätyöntekijää yhtiömme eri liiketoiminnoissa. Christina Enberg on työskennellyt meillä useampana kesänä. Viime syksystä lähtien hän on työskennellyt HR-harjoittelijana. Christina kertoo saaneensa vuoden aikana kattavan kuvan kokonaisuudesta, jota HR-osasto hoitaa meillä.

Keväällä Christina teki opinnäytetyönsä aiheella Keravan Energian henkilöstön olemassa olevat valmiudet itsensä johtamisesta ja työhyvinvoinnista. Christinan työ antoi meille tärkeää palautetta henkilöstön näkemyksistä työhyvinvoinnista ja kehitysohjelmasta.

Christina EnbergChristina on myös kehittänyt kesätyöntekijöiden perehdytysohjelman yhdessä ICT-osaston työntekijän kanssa. Lisäksi Christina on hoitanut paljon kesätyöntekijöiden asioita ja neuvonut sekä auttanut heitä monessa.

”Tuntuu että on voinut tehdä HR-työtä nyt niin sanotusti paremmilla eväillä viime syksyn ja tänä keväänä aikana opittujen taitojen pohjalta.”

Christina painottaa työkavereiden merkitystä oppimisessa ja työnteossa:

”Tukea ja apua saa kaikkialta ja aina otetaan mukaan. Olen saanut vastuullisia tehtäviä ja päässyt tekemään kunnolla töitä.”

Myös opinnoista Christina kokee saaneensa paljon tukea töihin. Hän on esimerkiksi oppinut paljon työlainsäädännöstä ja virallisista tavoista hoitaa tehtävät, mikä on osaltaan auttanut käytännön työskentelyssä.

”Lisäksi harjoittelu on auttanut näkemään mitä kaikkea HR pitää käytännössä sisällään. Se taas auttoi valitsemaan kursseja tälle keväälle.”

Christina kokee erityisen hyödylliseksi palkanlaskennan ja juridiikan kurssit, jotka auttavat ja tukevat HR:n monipuolista työtä. Myös esimerkiksi ICT-osaamisen kurssit koulussa kehittivät paljon, kun hallittavana on monenlaisia sovelluksia ja sivustoja.

”Opinnot ovat toimineet hyvänä tukena, mutta täällä on itse työssä oppinut todella paljon.”

Sulje
Search