Hyppää sisältöön
28.06.2021

Dokumenttien skannaaminen digitaaliseen muotoon tehostaa asiakaspalvelua

Keravan Energia ja Sipoon Energia työllistävät joka kesä toistakymmentä kesätyöntekijää yhtiön eri toiminnoissa, esimerkiksi voimalaitoksella, asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Kesätyöntekijät Pinja, Lotta ja Amanda

Lukioikäiset Pinja Paavola, Lotta Untamo ja Amanda Rontu työskentelevät kesäkuun ajandokumentointipuuhissa verkkoliiketoiminnan kesäharjoittelijoina. Heidän päivänsä kuluvat skannerin ja asiakastietojärjestelmän ääressä vieden vanhoja sähköverkon liittymissopimuksia digitaaliseen muotoon.   

Esimies Jarkko Huotarin mukaan heidän työnsä on Keravan Energian toiminnan kannalta ehdottoman arvokasta. ”Yrityksemme vanhoja dokumentteja on tärkeä tuoda digitaaliseen muotoon, sillä se helpottaa niiden hallintaa ja nopeuttaa asiakaspalvelua”, hän kommentoi.   

Pinja mainitseekin hommien merkityksellisyyden olevan yksi merkittävimmistä motivaattoreista työntekoon. Lisäksi kaikki kolme kehuvat Keravan Energian rentoa ja auttavaista ilmapiiriä, joka on saanut niin Lotan kuin Pinjankin palaamaan toista jakolmatta kertaa meille kesätöihin. ”Tänne on kivatulla takaisin”, kertoo Lotta.   

Sulje
Search