Hyppää sisältöön
04.07.2022

Eetu Heinonen – Energialiiketoiminta

Työllistämme tänä kesänä melkein 20 kesätyöntekijää yhtiömme eri liiketoiminnoissa. Yksi heistä on Eetu Heinonen, joka työskentelee kesän energialiiketoimintaharjoittelijana.

Eetun työnkuvaan kuuluu esimerkiksi erilaisten riskienhallinta-analyysityökalujen kehittäminen ja käyttäminen sekä data-analyysien tekeminen myynnille ja riskienhallinnalle.

Kesätyöntekijä Eetu HeinonenEetu opiskelee rahoitusta Hankenissa. Hänellä on jäljellä vielä kandivaiheen vaihto-opiskelut ja kandidaatintutkielman kirjoittaminen. Kesätyö meillä sopii hyvin Eetun pääaineopintoihin, ja hän voikin soveltaa suoraan muutamia kursseja opinnoistaan työhönsä.

Energia-ala ei ole kaikista tyypillisin rahoitusalan työpaikka. Eetua ala kuitenkin kiinnostaa, ja hän kokee sen merkitykselliseksi.

”Rahoituksessa itseäni eniten kiinnostaa riskienhallinta. Riskienhallinnalla on energia-alalla todella iso merkitys, joten sen parissa on mielenkiintoista työskennellä.”

Keravan Energialla työskentelyn Eetu kokee opettavaiseksi, koska täällä kesätyöntekijöitä kuunnellaan ja otetaan hyvin mukaan töihin.

”Työkavereiden opissa on hyvä olla. He opettavat käytännön kautta, miten asiat hoidetaan. Jo ensimmäisen kolmen viikon aikana olen oppinut todella paljon.”

Sulje
Search