Hyppää sisältöön
16.08.2022

Lumo Energia lopettaa – myös Keravalla ja Sipoossa yhtiön asiakkaita

Sähköyhtiö Lumo Energia Oyj lopettaa toimintansa 1.9.2022. Yhtiö on ilmoittanut siirtäneensä suurimman osan uudelle myyjälle, mutta osan on itse etsittävä uusi sähkönmyyjä mahdollisimman pikaisesti. Myös Keravalla ja Sipoossa on yhtiön asiakkaita.

Lumo Energia on ilmoittanut Energiavirastolle, että se on tiedottanut asiakkaitaan sopimuksien jatkosta. Osan asiakkaidensa sopimuksista Lumo Energia on myynyt eteenpäin GNP Energy Finland Oy:lle. Jos olet Lumon asiakas ja saanut tällaisen ilmoituksen, sähköntoimituksesi jatkuu normaalisti, eikä sinun tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä.

Jos puolestasi olet saanut Lumo Energialta ilmoituksen sähkösopimuksesi päättymisestä 31.8.2022, tulee sinun pikaisesti etsiä itsellesi uusi sähkön myyjä, tai muutoin sähköntoimituksesi katkeaa. Paikallisena verkkoyhtiönä huolehdimme sähköntoimituksesta näille asiakkaille 1.9.2022 alkaen kolmen viikon ajan. Mikäli asiakas ei ole tehnyt kolmen viikon aikana uutta sähkösopimusta uuden myyjän kanssa, sähköntoimitus katkeaa. Otamme yhteyttä jokaiseen tässä tilanteessa olevaan Lumo Energian asiakkaaseen ja tarjoamme neuvontaa.

Lisätietoja Energiaviraston sivuilta

Sulje
Search