Hyppää sisältöön
24.02.2023

Mahdollisuus vaihtaa Paikallissähkö-sopimukseen

24 kk määräaikainen Paikallissähkö luotiin viime syksynä epävakaassa tilanteessa, edullisemmaksi sähkösopimukseksi Keravan Energian ja Sipoon Energian alueella asuville.

Haluamme nyt tarjota kädenojennuksen niille paikallisille asiakkaillemme, jotka viime vuoden heinä-elokuussa tekivät 24 kk määräaikaisen sähkösopimuksen ennen kuin Paikallissähkö luotiin paikallisten asukkaiden tueksi. Näillä asiakkailla on nyt mahdollisuus vaihtaa nykyisen sähkösopimuksensa Paikallissähkö-sopimukseen keväällä alennettuun hintaan.

Paikallissähkö-sopimuksessa on edullinen yöhinta, jolloin voi säästää kulutusta ohjaamalla. Yöhinta on voimassa klo 00–06. Paikallissähkön keskihinta on 18,70 snt/kWh (alv 24 %), jos pystyy ajoittamaan kulutustaan yhtä paljon yö- kuin päivätunneille.

HUOM. Paikallissähkön hinta laski jo kolmannen kerran 1.12.2023. Lue lisää hinnanmuutoksesta tiedotteestamme.

Miten toimia?

Täytä lomake, jos haluat vaihtaa nykyisen sähkösopimuksesi Paikallissähköön.

Huom. Paikallissähkö alkaa uutena sopimuksena, eli alkamispäivästä se on voimassa 24 kk. Sähkösopimusta ei voi irtisanoa ennen määräajan umpeutumista.

Tutustuthan Sähkönmyyntiehtoihin ennen sopimuksen tekoa.

Valitettavasti mahdollisuus vaihtaa Paikallissähköön ei ole enää voimassa. Vaihtomahdollisuus sopimukselle oli voimassa rajoitetun ajan, vuoden 2023 loppuun.

Sulje
Search