Hyppää sisältöön
14.07.2022

Noora Salenius – Yritysmyynti

Työllistämme tänä kesänä melkein 20 kesätyöntekijää yhtiömme eri liiketoiminnoissa. Noora Salenius on ollut kevään harjoittelussa energialiiketoiminnassa energianhankinnassa. Viime kesänä hän työskenteli yritysmyynnissä, jonka parissa hän jatkoi kesäkuussa.

Noora sanoo, että työt tukevat loistavasti hänen opintojaan, sillä hänen pääaineenaan on hankintojen johtaminen. Työ on ollut loistava tapa tutustua hankintaan käytännön tasolla energia-alalla. Noora kokeekin työnsä tukevan hyvin hänen ensi vuoden kurssejaan ja auttavan ymmärtämään opintoja paremmin, kun hänellä on jo käytännön kokemusta.

Kesätyöntekijä Noora Salenius”Työt antavat kokonaisvaltaisen kuvan siitä, millaista hankinta on energia-alalla. Samahan kuitenkin peilaantuu myös siihen, millaista se on muuallakin.” 

Noora aloitti kesäkuun puolessa välissä yritysmyynnissä, jossa hän hoitaa esimerkiksi yritysten sähkösopimuksia, laskutusmuutoksia ja kaikkea niihin liittyviä hoidettavia asioita.

”Esihenkilöni ottaa tosi hyvin mukaan niin asiakastapaamisiin kuin muihin uusiin työtehtäviin. Täällä pääsee oppimaan paljon uutta. Ja selkeästi Keravan Energia on ollut hyvä työpaikka, sillä niin moni muukin viime kesältä on tullut takasin”

Sulje
Search