Hyppää sisältöön
04.01.2021

Öljylämmityksestä kaukolämpöön vaihtajalle 4000 euron avustus

Nyt kannattaa liittyä kaukolämpöön, sillä öljylämmityksestä kaukolämpöön siirtymiseen myönnetään valtionavustusta! Toimi nopeasti, sillä avustushaku on auennut nyt syyskuussa 2020 ja tukea on saatavilla rajoitettu määrä.

Valtio lisää panostuksiaan suomalaisten rakennusten energiatehokkuuden parantamiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen. Ympärivuotisessa asuinkäytössä olevien pientalojen omistajille on tarjolla valtionavustusta öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen muilla lämmitysmuodoilla.

Mitä kaukolämpö maksaa? Laske kaukolämpölaskurilla→

Kaukolämpöverkkomme kattaa lähes koko Keravan, Sipoossa verkkomme sijaitsevat Nikkilässä ja Söderkullassa

Voit liittyä kaukolämpöön, jos talosi sijaitsee lähellä kaukolämpöverkkoamme.

→ Tarkista Keravan karttapalvelusta, sijaitseeko kiinteistösi kaukolämmön piirissä
(Valitse karttatasot-valikosta kartan yläosasta Johtotiedot -> Kaukolämpö).

Jos asut Sipoossa, ota yhteyttä ja kysy lisätietoja: lampopalvelu@keoy.fi tai PUH. (09) 584 9550

Avustusta voi hakea niin kauan kuin määrärahaa riittää

Myönnettävän avustuksen määrä on 4 000 euroa, kun öljylämmityksestä siirrytään kaukolämpöön. Jos lämmitysjärjestelmän saneeraus on sinulle ajankohtaista, tai olet miettinyt lämmitysjärjestelmän vaihtoa, kannattaa toimia nopeasti! Avustusta voi hakea niin kauan kuin määrärahaa riittää, kuitenkin enintään syksyyn 2022 asti.

→ Tarkemmat ohjeet tuen hakemiseen löytyvät ELY-keskuksen sivuilta.
Pyydä tarjous kaukolämmöstä!


Kaukolämmön edut

Luotettava

Kaukolämpö on luotettava ja toimitusvarma lämmitysmuoto. Se takaa tasaisen lämmön kovillakin pakkasilla. Kaukolämpöverkon häiriöitä on erittäin harvoin ja ne eivät yleensä vaikuta asiakkaiden lämmöntoimitukseen tehokkaiden varajärjestelmien ansiosta.

Huoleton ja vaivaton

Asiakkaan ei tarvitse itse huolehtia monimutkaisista laitteista. Lämpö tuotetaan voimalaitoksissa ja se johdetaan asiakkaille putkia pitkin. Päivystämme ja olemme tavoitettavissa vuoden jokaisena tuntina.

Ympäristöystävällinen

Toisin kuin nimestä voisi päätellä, kaukolämpö tehdään lähellä. Keskitetty lämmöntuotanto on ympäristöystävällinen lämmitysvaihtoehto erityisesti meidän alueellamme, jossa lämpö tehdään pääosin uusiutuvalla kotimaisella puupolttoaineella.

Ei kalliita investointeja

Kaukolämpöön siirtyminen on helppoa ja nopeaa: me
hoidamme kaikki muutostyöt alusta loppuun vaihtaessasi öljylämmityksestä kaukolämpöön. Kaukolämpöön liittyminen ei vaadi kalliita investointeja. Kokeile laskurillamme kuinka paljon kaukolämpö tulee maksamaan.


Lisätietoja

Annamme mielellämme lisätietoja kaukolämmön toimituksesta, liittymismaksuista, kaukolämpölaitteista ja lämpöurakoitsijoista:

lampopalvelu@keoy.fi

Sulje
Search