Hyppää sisältöön
30.04.2024

OmaLiittymä palvelee sähköliittymäasioissa

Lähikuva kahdesta sähköpylväästä

 

Keravan Energia otti viime syksynä käyttöön uuden OmaLiittymä-verkkopalvelun, jossa asiakkaat pääsevät hoitamaan sähköliittymiin liittyviä asioitaan. Alkuun OmaLiittymä palveli uutta liittymää hankimassa olevia, mutta vähitellen kaikki sähköliittymiin liittyvät tilaukset ja muutostarpeen on siirretty saman palvelun alle.

TUTUSTU OMALIITTYMÄÄN

OmaLiittymä-palvelussa Keravan ja Sipoon alueella rakentavat ja remontoivat voivat tilata kohteeseensa uuden sähköliittymän tai päivittää vanhan liittymän koon suurempaan. Sähköliittymän hankinta on usein melko hidasta hommaa ja tilauksesta valmistumiseen kuluu aina kuukausia. Vain tilausprosessissakin menee usein pari kuukautta taajama-alueella.

Liittymäprojektissa asiaa hoitavat niin rakentaja, urakoitsija kuin sähköverkkoyhtiö ja erilaisia tietoja, lupia ja karttoja liikkuu eri tahojen välillä paljon. OmaLiittymä-palvelu on luotu helpottamaan prosessin hallintaa ja kokoamaan keskeiset tiedot yhteen paikkaan. Siellä tiedot ovat kaikkien projektiin kuuluvien saatavilla ja projektin etenemisen seuraaminen on helppoa.

Rakentaja! Lue lisää liittymän tilaamisen eri vaiheista.

Sulje
Search