Hyppää sisältöön
13.09.2022

Tarkistimme Paikallis- ja Varttisähkön hintoja alaspäin

Keravan Energian toimintaperiaate on ylläpitää mahdollisimman edullisia hintoja omalla alueella. Tästä emme missään olosuhteissa tingi. Tuotamme kuitenkin myymästämme sähköstä vain viidenneksen itse. Loput sähköstä joudumme ostamaan sähkömarkkinoilta, jossa hinnat ovat kasvaneet räjähdysmäisesti. Kallistunut hankintahintamme on ikävä kyllä korottanut myös asiakkaidemme sähkösopimuksien hintaa.

Kun emme osakeyhtiönä voi lain mukaan toimia tappiollisesti, kehitimme edullisimmaksi ratkaisuksi tässä tilanteessa uuden Paikallissähkösopimuksen. Sopimuksen hinta on saatu mahdollisimman alhaiseksi hyödyntämällä omaa sähköntuotantoamme, rajaamalla tuote vain Keravan ja Sipoon asukkaille sekä hajauttamalla hinta 24 kuukauden ajanjaksolle.

Sähkön markkinahinnat ovat toistaiseksi kääntyneet laskuun. Koska tavoittelemme aina nollatulosta mahdollistaaksemme mahdollisimman edullisen sähkön keravalaisille ja sipoolaisille, siirrämme hinnanalennuksen asiakkaiden sopimuksiin. Alennamme sekä Paikallissähkö- että Varttisähkösopimuksien hintaa heti. Uudet alennetut hinnat löytyvät alla olevasta hinnastosta.

Alennukset voimaan kaikille Vartti- ja Paikallissähkö-asiakkaille

Teitkö Paikallissähkö- tai Varttisopimuksen vanhalla hinnalla? Ei hätää, alennukset tulevat voimaan kaikille kyseiset sopimukset jo tehneille asiakkaille sekä heille, jotka tekevät Paikallissähkö- tai Varttisähkösopimuksen 1.10. mennessä. Jos siis olet jo Varttisähkö- tai Paikallissähköasiakas, ei alennuksen saaminen edellytä sinulta mitään toimia. Jos haluat nyt tehdä jommankumman sopimuksen, se onnistuu täällä.

Uudet hinnastot

Hinnat sis. alv 24 %

Varttisähkösopimukset 1.10.-31.12.2022

Sopimuksen voimassaolo: toistaiseksi
Myynnissä toistaiseksi vain Keravan Energia -yhtiöiden verkon alueella.

Perusmaksu 3 €/kk
Energiamaksu yleissähkö 49,00 snt/kWh
Energiamaksu aikasähkö Päivä: 55,00 snt/kWh Yö: 35,00 snt/kWh
Energiamaksu kausisähkö Talviarkipäivä: 55,00 snt/kWh Muu aika: 40,00 snt/kWh

Bio- ja Tuulisähkölisä 

0,30 snt/kWh

Paikallissähkösopimus 1.10.2022 alkaen

Sopimuksen voimassaolo: Määräaikainen 24 kk
Myynnissä vain Keravan Energia -yhtiöiden verkon alueella.

Perusmaksu 3 €/kk
Energiamaksu yö 12,90 snt/kWh, päivä 29,00 snt/kWh

Tee sopimus

Sulje
Search