Hyppää sisältöön
31.08.2022

Uusi edullinen määräaikainen sähkösopimus keravalaisille ja sipoolaisille

Sähkön markkinahinta on noussut yhä voimakkaammin viime aikoina, eikä hintojen odoteta kääntyvän laskuun ennen ensi kevättä. Tilanne vaikuttaa myös Keravan Energiaan, sillä tuotamme myymästämme sähköstä itse vain viidenneksen – loput ostamme markkinoilta.

Sähkön korkea markkinahinta vaikuttaa suoraan uusien sähkösopimustemme sekä toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimustemme hinnoitteluun. Korkeilta hinnoilta ovat nyt suojassa vain ne asiakkaat, jotka ovat tehneet kanssamme määräaikaisen sähkösopimuksen ennen hintojen voimakasta nousua. Helpottaaksemme hinnannousun piirissä olevien asiakkaidemme tilannetta, olemme tuoneet valikoimaamme uuden sähkösopimuksen, joka on hinnoiteltu markkinahintaa alhaisemmaksi. Uusi Paikallissähkö-sopimus on saatu mahdollisimman edulliseksi hyödyntämällä omaa sähköntuotantoamme, sekä rajaamalla myynti vain oman alueemme asiakkaille.

Paikallissähkö on niin sanottu yösähkösopimus, jossa sähköllä on halvempi hinta yöllä. Näin asiakas voi säästää entistä enemmän siirtämällä sähkönkulutustaan yöaikaan. Paikallissähkö on 24 kuukauden määräaikainen sähkösopimus, mikä tarkoittaa, että hinta on kiinteä, eikä muutu sopimuskauden aikana – vaikka sähkön markkinahinta edelleen jatkaisi nousuaan.

Lue lisää Paikallissähköstä

Lue, kuinka voit säästää sähkölaskussa

Sulje
Search