Hyppää sisältöön
01.07.2021

Viestinnässä pääsee käyttämään myös luovuutta

Keravan Energia ja Sipoon Energia työllistävät joka kesä toistakymmentä kesätyöntekijää yhtiön eri toiminnoissa, esimerkiksi voimalaitoksella, asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Kolmatta kesäänsä Keravan Energialla töissä oleva Laura Auvinen on tänä vuonna päässyt osaksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiä. Aiempina kesinä hän on työstänyt dokumentointiprojektia, jossa kaikki konsernin vanhat liittymissopimukset skannataan digitaaliseen muotoon.

Tänä kesänä Laura on päässyt esimerkiksi kirjoittamaan artikkeleita, laatimaan mainoksia sekä luomaan nettisivuille uutta sisältöä. ”Erityisesti luovuuden käyttö vetää puoleensa” hän kuvaa haluaan työskennellä viestinnän ja markkinoinnin parissa.

“Tämän kuukauden aikana olen saanut todella monipuolista kokemusta viestinnän alasta. On ollut mahtavaa päästä jättämään oma kädenjälkensä yrityksen toimintaan. Täällä tehdystä työstä voi todellakin olla ylpeä.”

Lukiosta juuri valmistunut Laura aloittaa syksyllä Tampereen yliopistossa opinnot yhteiskuntatutkimuksen parissa ja toivoo urapolkunsa sisältävän viestinnän puuhia myös tulevaisuudessa.

Sulje
Search