Hyppää sisältöön
08.07.2022

Viivi Westman – Voimalaitosten käyttö ja kunnossapito

Työllistämme tänä kesänä melkein 20 kesätyöntekijää yhtiömme eri liiketoiminnoissa. Yksi heistä on Viivi Westman, joka työskentelee tämän kesän voimalaitosharjoittelijana.

Viivi Westman työskentelee voimalaitosharjoittelijana biovoimalaitoksen ja muiden Keravan ja Sipoon alueiden laitosten ja kaukolämpöverkon käytössä ja kunnossapitotehtävissä.

Kesätyöntekijä Viivi WestmanHän opiskelee energiatekniikan diplomi-insinööriksi Lappeenrannan LUT-yliopistossa, aloittaen syksyllä kolmannen vuoden opinnot. Viivin pääaineena on energiatekniikka ja sivuaineena sähkötekniikka. Viivi kertoo tutkinnon keskeisiksi aiheiksi muun muassa termodynamiikan, virtaustekniikan, lämmönsiirron, energianmuuntoprosessit, voimalaitosopin ja poltto- ja kattilatekniikan.

”Täällä jos missä pääsee työskentelemään näiden aiheiden parissa käytännössä. On mukavaa päästä näkemään ja huoltamaan samoja laitteita, joihin liittyvää teoriaa opiskelen koulussa. Täällä oppii paljon uutta ja saa arvokasta käytännön työkokemusta.”

Keravan Energialla Viivi arvostaa erityisesti ilmapiiriä ja työkavereita:

”Keravan Energialla työskentelyssä parasta on se, että täällä on rento ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Työkaverit ovat mukavia ja työtehtävät mielekkäitä.”

Sulje
Search