Hyppää sisältöön
13.06.2021

Yritysmyynnistä kokemusta oman alan opintoihin

Keravan Energia ja Sipoon Energia työllistävät joka kesä toistakymmentä kesätyöntekijää yhtiön eri toiminnoissa, esimerkiksi voimalaitoksella, asiakaspalvelussa, myynnissä ja markkinoinnissa.

Lappeenrantalainen Noora Salenius työskentelee tänä kesänä osana yritysmyynnin tiimiä. Alkujaan keravalainen Noora aloittaa syksyllä toisen vuotensa LUT-yliopistossa kauppatieteiden opiskelijana ja on valinnut suuntautumisvaihtoehdokseen hankintojen johtamisen. Keravan Energialle hän päätyi hakemaan kesätöihin perheenjäsenen vinkkauksesta.

Tavalliseen työpäivään yritysmyynnin kesäharjoittelijana kuuluu esimerkiksi yritysten sähkösopimusten hallinnointi sekä tietokantojen täydentäminen. Noora arvioi tehtäviensä kuroutuvan hyvin yhteen omien opintojensa kanssa ja iloitsee täältä saamastaan työkokemuksesta. Hän kertookin viihtyvänsä Keravan Energialla niin hyvin, että haluaisi mielellään palata myös ensi kesänä.

Parhaaksi puoleksi täällä työskentelemisessä Noora nostaa oppimisen. Koska energia-ala ei ole hänelle ennestään tuttu, oppii hän töidensä lomassa joka päivä jotakin uutta sen toiminnasta ja vaikutuksista asiakkaan elämään.

”Olen esimerkiksi oppinut, mistä kaikista asioista oman asuntoni sähkölasku koostuu”, hän naurahtaa.

Sulje
Search