Hyppää sisältöön

Sähköauton latauspiste - nykypäivän autoilijan valinta

Sähköauton latauspisteet tarjoavat nykypäivän liikkujille ympäristöystävällisen ja kätevän vaihtoehdon matkan jatkamiseen. Sähköauton lataus täyttää akun sähköllä, ja matka voi taas jatkua. Unohda tankin täyttö ja astu mukaan tulevaisuuteen, jossa latausasemat tarjoavat virtaa rennon kaupunkiretken tai pidemmän matkan varrella. Lataus voidaan tehdä erilaisilla latauspisteillä, kuten julkisilla latausasemilla, kotilatauspisteillä tai työpaikan latauspisteillä. Tutustu latauspisteiden monipuoliseen maailmaan – niin julkisiin kuin kotipihaankin asennettaviin!

Sähköauton lataus alkamassa

Sähköauton latauspiste ja hinta

Sähköauton latauksen hinta vaihtelee eri alueilla ja toimipisteillä. Useimmissa tapauksissa sähköauton lataaminen on kuitenkin edullisempaa kuin perinteisen polttomoottoriauton tankkaaminen – etenkin silloin, kun hyödynnetään edullisempaa yöaikaa.  Joissakin paikoissa, kuten ostoskeskuksissa tai hotelleissa, tarjotaan myös ilmainen sähköauton lataus. Tämä voi olla houkutteleva etu sähköautoilijoille ja kannustaa myös ympäristöystävälliseen liikkumiseen.

Sähköauton latauspiste – kotilataus

Kotilatauspisteen myötä voit unohtaa huoltoasemien hälinän ja ajaa suoraan omaan pihaan, jossa sinua odottaa henkilökohtainen latauspisteesi. Kotilatausta varten tarvitset oman kotilatauspisteen, joka on lähtökohtaisesti seinälle asennettu latauslaite. Kotilataus on yleensä hitaampaa kuin julkisilla latausasemilla tapahtuva lataus, mutta se sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön ja auton akun ylläpitoon.

jätä tarjouspyyntö

arc

Mikä on sähköauton latausteho?

  • Sähköauton latausasemat voivat tarjota erilaisia latausnopeuksia ja -tekniikoita, kuten nopeaa DC-latausta tai hitaampaa AC-latausta. Nopea DC-lataus voi täyttää akun muutamassa kymmenessä minuutissa, kun taas AC-lataus voi kestää useita tunteja.
  • Sähköauton latausnopeus vaihtelee kuitenkin latausasemasta, tekniikasta ja auton ominaisuuksista riippuen.
  • Latausnopeuteen vaikuttaa myös akun kapasiteetti.

Sähköauton lataus 3-vaihe

  • Sähköauton lataus 3-vaiheisella lataustekniikalla mahdollistaa nopeamman latauksen verrattuna yksivaiheiseen lataukseen.
    • Vaiheella viitataan sähköjohtimiin – 1-vaihe tarkoittaa yhtä sähköjohdinta ja 3-vaihe kolmea vierekkäistä sähköjohdinta.
  • 3-vaiheisen latausaseman latausteho on suurempi kuin 1-vaiheisen, jolloin auto siis latautuu nopeammin. Lopullinen latausteho riippuu kuitenkin autostasi.

Sähköauton lataamisen optimoimiseksi kannattaa tutustua myös kuormanhallintaan, joka tarkkailee kodin sähköliittymän kuormitusta ja siten säätelee automaattisesti latauspisteen lataustehoa.

Sähköauton lataus – usein kysyttyä

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search