Hyppää sisältöön

Taidekaappikilpailu

Tule mukaan Keravan energiseen katutaidevaltaukseen kesäkuussa 2022!

Kilpailun tilanne 24.5.2022: Kilpailun raati on valinnut kilpailun voittajat ja kaikille osallistujille on ilmoitettu sähköpostitse tuloksista. Voittajat esitellään töidensä kanssa YungFest-tapahtumassa 18.6.2022 ja Keravan Energian somekanavissa.

Osallistu taidekaapin suunnittelukilpailuun ja jätä jälkesi Keravan katukuvaan!

Keravan Puuvalonaukiolla nököttää kolmen jakokaapin rykelmä, joka kaipaa väriä pintaansa! Järjestämme nyt kilpailun, jotta kaapit saadaan koristeltua katutaiteella. Nyt on sinun mahdollisuutesi päästä jättämään jälkesi Keravan katukuvaan. Tule mukaan ja suunnittele taideteos yhteen kolmesta kaapista – pääset toteuttamaan sen graffititaiteilijan opastuksessa! Kilpailuraati valitsee kolme parasta suunnitelmaa, jotka maalataan kaappeihin kesäkuun alussa. Lisäksi voittajaehdotukset saavat palkinnoksi tapahtumalahjakortit (ticketmaster – arvo 100 €).

Voittajat pääsevät toteuttamaan ideansa graffititaiteilijan opastuksella

Voittajat pääsevät toteuttamaan kaappitaideteoksensa graffititaiteilija Niko Moisaksen opastuksella, joten kilpailuun voivat osallistua kaikentasoiset taiteilijat!

Taideteos tullaan sijoittamaan yhteen näistä kolmesta kaapista. Millaista taidetta haluaisit toteuttaa näiden kaappien pintaan?

Kuva kolmesta jakokaapista Keravan keskustassa

Kilpailun osallistumisaika on 1.5.–22.5.2022.  Kaapit maalataan 30.5.–16.6.2022 välisenä aikana. Voittajien taidekaappien avajaiset järjestetään osana Keravan kaupungin YungFest-tapahtumaa 18.6.2022.

Lue lisää Yungfest-tapahtumasta tapahtuman sivuilla

Kilpailuun voivat osallistua yli 12-vuotiaat henkilöt. Alaikäinen saa osallistua kilpailuun vain huoltajan luvalla. Alaikäisen osallistujan tulee saada huoltajansa sähköinen allekirjoitus osallistumisen ohessa merkiksi huoltajan hyväksynnästä osallistumiseen.

Kilpailun aikataulu

1. Suunnittele idea taidekaapille

Taideteos voi olla piirros- tai tekstimuodossa – idea ratkaisee! Myös taideteoksen toteutus on vapaamuotoinen, se voi olla esimerkiksi graffitimaalaus, perinteinen maalaus tai teippauksena toteutettavana teos. Toteutustapaan saa tarvittaessa myös neuvoja graffititaiteilija Niko Moisakselta. Kilpailuun voi osallistua 1.5.–22.5.2022 välisenä aikana.

2. Kilpailuraati valitsee vähintään 3 voittajaideaa

Kilpailuraati valitsee kolme voittajaa kilpailuehdotuksista 23.5.–27.5.2022 välisenä aikana. Raati koostuu Keravan Energian, Keravan kaupungin ja Keravan kuvataidekoulun edustajista. Lisäksi raatiin kuuluu graffititaitelija Niko Moisas. Voittajiin otetaan henkilökohtaisesti yhteyttä. Voittajat julkaistaan 18.6.2022 YungFest-tapahtumassa ja Keravan Energian somekanavissa.

3. Taidekaapit maalataan graffititaiteilijan opastuksella

Voittajaehdotusten tekijät toteuttavat taidekaapit yhdessä graffititaiteilijan opastuksella 30.5.–16.6.2022 välisenä aikana – maalauspäivät voidaan sopia joustavasti tälle aikavälille. Maalaukseen kuluu tyypillisesti noin 1-2 päivää toteutustavasta riippuen ja työntekoa voidaan porrastaa eri päiville.

4. Taidekaapit julkistetaan virallisesti YungFestissa 18.6.2022

Taidekaapit julkistetaan virallisesti osana YungFest -tapahtumaa 18.6.2022!

Lisätietoja kilpailusta antaa markkinointipäällikkö Outi Heistman: etunimi.sukunimi@keravanenergia.fi

Graffititaiteilija Niko Moisas opastaa kilpailun voittajia katutaiteen teossa!
Tutustu Nikon taiteeseen instagramissa 

arc
Sulje
Search