Hyppää sisältöön

Panasonic ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme Panasonic ilmalämpöpumppuja.
Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Keravalla ja Sipoossa sekä lähialueilla.

Valikoimistamme löytyvät seuraavat Panasonic-ilmalämpöpumput:

Panasonic TZ25ZKE
Panasonic TZ35ZKE
Panasonic HZ25ZKE
Panasonic HZ35XKE

Tutustu muihin ilmalämpöpumppu-malleihin

Panasonic-ilmalämpöpumput tarjoavat monipuolisen ratkaisun jokaiseen vuodenaikaan. Keväällä ne auttavat puhdistamaan sisäilman ja estävät epäpuhtauksia, luoden puhtaamman ja mukavamman ympäristön. Kesällä ilmalämpöpumppu tarjoaa miellyttävää viilennystä lämpiminä päivinä, varmistaen viihtyisän sisäilman kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Syksyn ja talven aikana ilmalämpöpumppu osoittaa arvonsa energiatehokkaana lämmitysratkaisuna. Comfort Cloud -sovellus helpottaa lämpöpumpun hallintaa, mahdollistaen lämmityksen ohjauksen suoraan matkapuhelimesta. Talvella ilmalämpöpumppu lämmittää kustannustehokkaasti jopa kylmimpinä kuukausina, säilyttäen optimaalisen lämpötilan ja tarjoten viihtyisyyttä niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnoille.

Panasonic TZ viilennyslaite

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite

Lataa Panasonic TZ tuote-esite

Lataa Panasonic TZ käyttöohje

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite on pieni ja tyylikäs viilennyslaite – laite on vain 779mm leveä. Laitteen sisäyksikössä on tehokas Aerowings -ilmavirtaohjaus, jolla pystyt tarkemmin ohjaamaan ilmavirran suuntaa. Kun Aerowings-kaksoissiivet suuntaavat ilmaa kattoa kohti, ne muodostavat suihkumaisen viilennyksen tasaisesti koko huoneeseen.


Panasonic HZ ilmalämpöpumppu

Lataa Panasonic HZ tuote-esite

Lataa Panasonic HZ käyttöohje

Panasonic HZ35XKE ilmalämpöpumppu on Panasonicin huipputehokas lippulaivamalli. Viilennyksen ja lämmityksen lisäksi laite puhdistaa ilmaa epäpuhtauksista ja hajuista sisäisen ilmanpuhdistusjärjestelmän avulla. Laitteen energiatehokkaan invertterikompressorin ansiosta se saavuttaa nopeasti mukavan sisälämpötilan – ja ylläpitää sitä – jopa ulkolämpötilan laskiessa -35 °C.


Ilmalämpöpumpun hintaan sisältyy aina ammattilaisen asennus!

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

Mietityttääkö ilmalämpöpumpun ylläpito ja huolto?
Lue tietopakettimme

Pyydä tarjous:

Sulje
Search