Hyppää sisältöön

Panasonic ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme Panasonic ilmalämpöpumppuja. Valikoimissamme Panasonic TZ25WKE, Panasonic CZ25WKE ja Panasonic HZ35XKE -mallit. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Keravalla ja Sipoossa sekä lähialueilla.

Tutustu muihin ilmalämpöpumppu-malleihin

Panasonic ilmalämpöpumput pitävät sisälämpötilan miellyttävänä kaikkina vuodenaikoina. Ne lämmittävät talvella, viilentävät kesällä ja puhdistavat ilmaa läpi vuoden.

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite

Lataa Panasonic TZ tuote-esite

Lataa Panasonic TZ käyttöohje

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite on pieni ja tyylikäs viilennyslaite – laite on vain 779mm leveä. Laitteen sisäyksikössä on tehokas Aerowings -ilmavirtaohjaus, jolla pystyt tarkemmin ohjaamaan ilmavirran suuntaa. Kun Aerowings-kaksoissiivet suuntaavat ilmaa kattoa kohti, ne muodostavat suihkumaisen viilennyksen tasaisesti koko huoneeseen.


Panasonic CZ25WKE ilmalämpöpumppu

Panasonic TZ25WKE viilennyslaite

Lataa Panasonic CZ Tuote-esite

Lataa Panasonic CZ käyttöohje

Panasonic CZ25WKE ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti moneen eri tilaan sen pienen koon ansiosta. Laitteella saa ihanteellisen sisäilmaston ympäri vuoden: se lämmittää ulkolämpötilan ollessa jopa -25 °C, ja jäähdyttää miellyttävästi ilmojen lämmettyä. Jäähdyttävä Ilmavirta jakautuu nopeasti tilaan ja laskeutuu seinien yläosan kautta alaspäin.


Panasonic HZ35XKE ilmalämpöpumppu

Lataa Panasonic HZ tuote-esite

Lataa Panasonic HZ käyttöohje

Panasonic HZ35XKE ilmalämpöpumppu on Panasonicin huipputehokas lippulaivamalli. Viilennyksen ja lämmityksen lisäksi laite puhdistaa ilmaa epäpuhtauksista ja hajuista sisäisen ilmanpuhdistusjärjestelmän avulla. Laitteen energiatehokkaan invertterikompressorin ansiosta se saavuttaa nopeasti mukavan sisälämpötilan – ja ylläpitää sitä – jopa ulkolämpötilan laskiessa -35 °C.


Ilmalämpöpumpun hintaan sisältyy aina ammattilaisen asennus!

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

Pyydä tarjous:

Sulje
Search