Hyppää sisältöön

Toshiba ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme Toshiba ilmalämpöpumppuja. Valikoimissamme Toshiba Haori, Polar, Multi-Split, Seiya ja Seiya Plus -mallit. Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja Järvenpään, Keravan, Nurmijärven, Pornaisten, Sipoon, Tuusulan ja Vantaan alueella.

Tutustu muihin ilmalämpöpumppuihin

Toshiban ilmalämpöpumput sopivat erinomaisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin. Toshiban uusimmat innovaatiot tuovat enemmän mukavuutta elämääsi ja selvää säästöä asumisen kustannuksiin.

Toshiba Haori Design on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppumalli

Toshiba Haori ilmalämpöpumppu

Skandinaavisen elegantisti muotoiltu Toshiba Haori DESIGN -ilmalämpöpumppu sopii niin kodin kuin vapaaajan asunnon paraatipaikalle. Se on markkinoiden ainoa kangasverhoiltu ilmalämpöpumppu, jonka voi sovittaa eri sisustustyyleihin sopivaksi.

Toshiba Polar ilmalämpöpumppu on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu tehokas ja energiaa säästävä ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar ilmalämpöpumppu

Polar tarjoaa monipuoliset toiminnot, jotka takaavat täydellisen mukavuuden vaikeimmissakin olosuhteissa. Sen tehokkuus ympäri vuoden pitää olosi lämpimänä ja viihtyisänä myös ulkolämpötilan ollessa -25 °C!

Toshiba Seiya on ilmastoinnin edelläkävijän ratkaisu kodin viilentämiseen lämpiminä kesäpäivinä.

Toshiba Seiya viilennyslaite

SEIYA on kustannustehokas hiljainen ratkaisu, joka käyttää uutta Toshiba invertteri- ja kompressoriteknologiaa sekä R32-kylmäainetta tarjotakseen A++ -jäähdytystehoa ja ympärivuotista mukavuutta.

Ilmalämpöpumpun hintaan sisältyy aina ammattilaisen asennus!

Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat, että ilmalämpöpumppu asennetaan optimaalisimpaan paikkaan, jolloin ilmalämpöpumpusta saa parhaimman hyödyn irti.

Toshiba Seiya viilennyslaitteen hinta alkaen

1 590 €

(sis. alv 24%)

Tilapäisesti loppu. Saatavilla elokuussa 2022.

Toshiba Polar ilmalämpöpumppu hinta alkaen

2 225 €

(sis. alv 24%)

Toshiba Haori ilmalämpöpumppu hinta alkaen

2 550 €

(sis. alv 24%)

Sulje
Search