Hyppää sisältöön

Keravan Energia työnantajana

Olemme paikallinen ja vastuullinen toimija mukavalla työporukalla, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut ja huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Pitkän historian omaava, moderni energiayhtiö

Olemme nykyaikainen, pitkän historian omaava energiayhtiö. Tehtävänämme on mahdollistaa asiakkaillemme ja omistajillemme Keravan kaupungille ja Sipoon kunnalle hyvinvointia edullisilla, moderneilla ja vastuullisilla energiaratkaisuilla. Meille kannattaa tulla töihin – meillä on hyvä työilmapiiri, jossa kohtelemme toisiamme tasa-arvoisesti, vaalien yhdenvertaisuutta. Jokainen saa olla oma itsensä ja arvostamme henkilöstöämme panostaen jatkuvasti työssä jaksamiseen. Tuemme myös henkilöstön ammattitaidon kehittämistä ja kouluttautumista.

Kaikki toimintamme pohjautuu ihmisiin ja koko organisaation menestys tulee hyvinvoivan henkilöstön kautta. – Jussi Lehto, toimitusjohtaja

Vastuullisuus on konkreettisia tekoja, ei vain suunnitelmia.

Energiantuotantomme on CO2-päästötöntä vuoteen 2030 mennessä. Olemme työssä jo pitkällä, sillä olemme pudottaneet CO2-päästöjä jo 88% vuoden 2010 tasosta. Ylläpidämme alueellamme valtakunnan edullisimpiin kuuluvia sähkönsiirtohintoja ja tuemme alueemme toimijoita monella tapaa. Tule mukaan joukkoomme tekemään hyvää ympäristölle ja yhteiskunnalle!

 

Lue lisää vastuullisuudestamme

Opiskelijat ja kesätyöntekijät

Kesätyöt 2022

Vuoden 2022 kesätyöhakumme käynnistyy tammikuussa 2022. Tulemme tarjoamaan useita kesätyöpaikkoja konsernimme eri liiketoimintoihin.

Kesätyöpaikat sopivat erinomaisesti esimerkiksi opiskelijoille. Kesätyöt sijoittuvat joustavasti toukokuun ja syyskuun välille sopimuksen mukaan. Tarkemmat hakuohjeet julkaisemme haun alkaessa. Hakuaika päättyy helmikuun lopussa.

Kesätyöntekijät

Tarjoamme joka kesä useita kesätyöpaikkoja. Meillä voi työllistyä kesäisin moniin eri tehtäviin, kuten voimalaitoksen kunnossapitoon, asiakaspalveluun, yritysmyyntiin, verkkoliiketoimintaan, sekä viestintään ja markkinointiin.

Tarjoamme turvallisen, luotettavan ja rennon työympäristön, jossa on tilaa oppia ja kehittyä työkavereiden avustuksella. Pidämme hyvistä työntekijöistä kiinni – moni kesätyöntekijä on tullut meille seuraavanakin kesänä. Osa on myös palkattu vakituisiksi ammattilaisiksi tiimiimme.

Ilmoitamme kesätyöhaun käynnistymisestä alkuvuodesta.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Opiskelijat

Energia-alasta kiinnostuneet korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelijat, sekä toisen asteen tutkintoa suorittavat ovat tervetulleita suorittamaan harjoittelua, tai tekemään opinnäytetyötä. Tarjoamme luotettavan ja turvallisen työpaikan, jossa kaikilla on tilaa kehittyä ja oppia työkavereiden kannustuksella.

Olemme myös palkanneet tiimiimme työntekijöitä harjoittelun tai lopputyön valmistumisen jälkeen. Harjoittelu onkin hyvä tapa tutustua energia-alaan ja yritykseemme jo ennen valmistumista.

Harjoittelu- tai opinnäytepaikkaa voit hakea avoimen lomakkeen kautta.

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Tutustu kesätyöntekijöidemme ja harjoittelijoidemme kokemuksiin:

Tarjoamme työntekijöillemme

Työterveyshuollon, terveysturvavakuutuksen ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

 


Liikunta- ja kulttuurisaldon


Henkilökuntahintaiset lounaat ja lounasravintolan

 


Harraste- ja vapaa-ajan kerhoja


Kunnolliset ja turvalliset työvälineet, sekä ergonomiset työskentelypisteet


Ammattitaidon kehittämis- ja kouluttautumismahdollisuuksia


Mökin Himoksella henkilökunnan käyttöön


Kuntosalin henkilökunnan käyttöön

Monipuoliset uramahdollisuudet

Meillä työskentelee monipuolisesti monen alan ammattilaisia erilaisissa työtehtävissä, esimerkiksi voimalaitoksilla, sähköverkkojen parissa, taloushallinnossa, myynti- ja markkinointitehtävissä sekä henkilöstöhallinnossa.

Pidämme hyvistä tekijöistä kiinni – useampi työntekijä onkin työskennellyt meillä uransa aikana eri tehtävissä. Tuemme myös henkilöstömme kouluttautumista ja ammattitaidon kehittämistä, jonka myötä myös työtehtävät voivat laajentua tai päivittyä. Meiltä löytyy tekijöitä, jotka ovat kehittäneet ammattitaitoaan opintovapaalla, sekä myös työn ohella opiskelleita.

Lue henkilökuntamme uratarinoita:

Sulje
Search