Hyppää sisältöön
12.03.2024

Energiakontti saapuu Keravalle

Keravan Energia ja Keravan kaupunki yhdistävät voimansa juhlavuoden kunniaksi tuomalla tapahtumatilana toimivan Energiakontin kaupunkilaisten käyttöön. Tämä uusi ja innovatiivinen yhteistyömalli on suunniteltu edistämään kulttuuria ja yhteisöllisyyttä Keravalla.

Areena monipuolisille tapahtumille

Energiakontti toimii alustana esimerkiksi kulttuurifestivaaleille, taidenäyttelyille, konserteille ja muille yhteisötapaamisille, ja sen voi vuokrata tapahtuman järjestäjän käyttöön maksutta. Toiveena on, että kontista tulee pienimuotoinen tapahtumakeskus, jossa voidaan rennosti edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta paikallisten kesken ja kutsua kaupunkilaiset juhlimaan yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja kokemuksia.

Energiakontti on vanhasta merikontista muokattu liikuteltavissa oleva tapahtumatila, jonka toivomme madaltavan kynnystä erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Haluamme tuoda kaupunkilaisia yhteen ja mahdollistaa aivan uudenlaisia tilaisuuksia eri puolella Keravaa. Kontin varaaminen on jo mahdollista ja ensimmäiset tapahtumat järjestetään Energiakontissa toukokuussa, kertoo Keravan kaupungin kulttuurituottaja Kalle Hakkola.

Mahdollisuus innovaatioille, vapaalle luovuudelle ja koulutukselle

Energiakontti ei ainoastaan tarjoa tilaa tapahtumille, vaan lisäksi tukee luovien ideoiden, tuotteiden ja taiteellisten ilmaisujen kehittämistä, mikä on keskeistä elinvoimaisen kulttuurielämän edistämisessä.

Tapahtumatilan myötä kannustamme muun muassa pienyrityksiä esittelemään tuotteitaan tai palveluitaan tapahtumien yhteydessä, edistäen näin konkreettisesti paikallisten yritysten kasvua ja tarjoten alustan innovatiivisille hankkeille. Energiakontissa isännöidyt tapahtumat voivat olla myös opettavia ja inspiroivia, ja siellä voi tarjota työpajoja, seminaareja ja näyttelyitä, jotka avaavat osallistujille uusia näkökulmia.

Keravan Energia on vastuullinen toimija, ja olemme sitoutuneet paikallisen yhteisömme kehittämiseen ja kulttuurin edistämiseen. Toivomme, että Energiakontin myötä voimme vahvistaa suhteita paikalliseen yhteisöön, asiakkaisiimme ja sidosryhmiimme, sanoo Keravan Energian toimitusjohtaja Jussi Lehto.

Energiakontti on hieno esimerkki yhteistyön voimasta. Olen todella ylpeä, että Keravan 100-vuotisjuhlavuosi on inspiroinut toteuttamaan uudenlaisia yhteistyömuotoja. Kaupunki haluaa toimia alustana tapahtumille paitsi juhlavuoden aikana, myös jatkossa, joten Energiakontin toiminta jatkuu juhlavuoden jälkeenkin, iloitsee kaupunginjohtaja Kirsi Rontu.

Varaa Energiakontti käyttöösi

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään tapahtuman Energiakontissa, ota yhteyttä Keravan kaupungin kulttuuripalveluihin. Lisätietoja kontista, sen sijanneista eri aikoina, käyttöehdoista, toiminnallisuuksista sekä yhteydenottolomakkeen löydät kaupungin verkkosivuilta.

Liikuteltava tapahtumatila Energiakontti on vuokrattavissa erilaisiin tapahtumiin.Energiakontti on helposti liikuteltava ja siellä voi järjestää mm. konsertteja ja muita pienimuotoisia tapahtumia.

Kerava 100 -juhlavuosi

Keravan kaupungin 100-vuotisjuhlia vietetään 2024 koko vuoden ajan. Juhlavuosi näkyy kaupungissa sekä pienillä että isommilla tavoilla. Keravan Energia osallistuu aktiivisesti juhlahumuun ja järjestämme mm. lastenriehan ja aurinkovoimalakierroksen.

Lue lisää


Vastuullisuus merkitsee Keravan Energialle konkreettisia tekoja

Keravan Energian ja Sipoon Energian toiminnan tarkoituksena ei ole kerätä voittoja omistajilleen, vaan mahdollistaa hyvinvointia alueellamme. Pyrkimyksenämme on, että energiantuotantomme on hiilineutraalia vuoteen 2030 mennessä, sähköverkkomme palvelevat aluetta parhaalla mahdollisella tavalla ja että pystyisimme tukemaan paikallista hyvinvointia mahdollisimman laajasti. Lue teoistamme ilmaston ja ympäröivän yhteiskunnan eteen.

Sulje
Search