Hyppää sisältöön
19.06.2023

Iiris Lehtinen – markkinoinnin asiantuntija

Iiris Lehtinen hyppäsi Keravan Energialle markkinoinnin asiantuntijan puikkoihin tämän vuoden helmikuussa. Energia-alasta kiinnostunut ja monipuolisen koulutus- sekä työtaustan omaava Iiris tunsi oitis Keravan Energian itselleen oikeaksi paikaksi ja mainitsee sen parhaimmaksi puoleksi tiiviin työyhteisön, jossa hommat hoituvat ja tieto kulkee sujuvasti.

Iiris on viime vuosina toden teolla innostunut energia-alasta. Hän on suorittanut opintonsa pääasiassa markkinoinnin parissa, mutta niihin on lukeutunut myös esimerkiksi kestävän kehityksen kokonaisuus, jonka hän kertoo olleen oiva ponnahduslauta energia-alan tehtäviin. Iiris onkin nyt meillä päässyt hyödyntämään kestävän kehityksen osaamistaan, ja työskentelee ahkerasti Keravan Energian vastuullisuuden sekä sen viestinnän parissa, sillä laki velvoittaa yhtiöt raportoimaan vastuullisuudestaan lähivuosina. Meillä on toki viestitty aihepiiristä runsaasti jo aiemmin ja vastuullisuus on keskeinen osa toimintaamme, mutta uusi lainsäädäntö antaa raportoinnille tarkemmat raamit.

Vastuullisuus energia-alalla on laaja kokonaisuus, johon mahtuu valtava määrä erilaisia toimia, sääntöjä ja velvoitteita. Iso osa niistä ei näy ulospäin, mutta on todella mielenkiintoista päästä avaamaan edes murto-osa kaikesta siitä isommalle yleisölle.”

Iiriksen työtehtävät Keravan Energialla painottuvat pitkälti sisällöntuotantoon niin verkkosivuille kuin sosiaaliseen mediaankin. Kaiken keskiössä on tehokas viestintä, ja hän kertoo nauttivansa erityisesti sellaisen sisällön laatimisesta, joka vaatii runsaasti taustatyötä ja perehtymistä. Esimerkiksi energialähde-kokonaisuus verkkosivuillamme on Iiriksen käsialaa, ja sitä kootessaan hän pääsi tutustumaan läpikotaisin energian tuotantoon ja sen historiaan sekä tulevaisuuteen. Häntä innostaa monimutkaisten asioiden oivaltaminen ja ajatusten saattaminen sellaiseen muotoon, joka valaisee asian kenelle tahansa lukijalle.

Yhdeksi merkittäväksi eduksi Keravan Energialla työskentelemisessä Iiris mainitsee päivien monialaisuuden. Joka päivä saa olla tekemisissä eri alojen ja liiketoimintojen asiantuntijoiden kanssa ja samalla kerryttää lisää ymmärrystä energia-alan toiminnasta. Yhteistyö eri liiketoimintojen välillä on tiivistä, ja etenkin markkinoinnista käsin pääsee työskentelemään laajalla skaalalla organisaation eri osien kanssa. Keravan Energialla työyhteisö myös viihtyy paikan päällä toimitalolla, mikä helpottaa kommunikaatiota ja tiedonkulkua. “Etenkin viestinnällisissä hommissa työntekoa sujuvoittaa huomattavasti se, että työkaverit ovat paikan päällä ja viesti kulkee nopeasti”, hän pohtii.

Katso avoimet työpaikat

 

 

 

Sulje
Search