Hyppää sisältöön
19.08.2021

Tuuli Nyman – HR-assistentti

Tuuli Nyman tuli Keravan Energialle maaliskuussa 2004 määräaikaisella sopimuksella tuuraamaan puhelinvaihteeseen. 17 vuotta myöhemmin hän työskentelee HR-assistenttina, jota hän kuvaa monipuoliseksi työtehtäväksi.

Tuulin tehtäviin kuuluu esimerkiksi palkanlaskennan hommia, päivittäisiä henkilöstöasioita ja henkilökunnan neuvomista ja auttamista monenlaisissa hommissa. Hän myös tuuraa milloin missäkin, välillä Tuuli saattaa myös hypätä hetkeksi takaisin puhelinvaihteeseen.

”Koskaan ei tule tylsää, kun työtehtävissä on niin suurta vaihtelua.”

Hänen mukaansa samanlaisia työpäiviä ei tule koskaan, sillä päivät elävät usein tilanteen mukaan. Tuulia kuvataan usein toimistomme ”moniottelijaksi”, sillä häneltä löytyy laajaa tietämystä monipuolisesti yrityksemme toiminnasta. Tuulilta saa (ja kannattaa) aina kysyä, jos jokin asia mietityttää.

Lähikuva HR-assistentti Tuuli Nymanista

Alkuperäisen Helsingin sihteeriopiston sihteerikoulutuksen lisäksi Tuulin työnkuvan siirtyessä palkanlaskennan puolelle hän opiskeli samalla taloushallinnon tutkinnon oppisopimuksella. Parhaillaan Tuuli opiskelee Haaga-Helian ammattikorkeakoulussa tradenomiksi, syventymisaineena HR ja esimiestyö. Tämä sopiikin hänen työhönsä loistavasti, sillä HR ja palkanlaskenta on yhdistetty Keravan Energialla.

”Työnantaja on aina kannustanut ja tarjonnut mahdollisuuksia opiskeluun, kun työtehtävät ovat vaihtuneet. Kun työtehtäväni vaihtuivat enemmän palkanlaskennan pariin, sain tukea siihen kouluttautumiseen.”

Tuulin mukaan parasta HR-hommissa on päivien vaihtelevuus ja ihmisten tapaaminen:

”Olen päivittäin lukuisien ihmisten kanssa tekemisissä. Joka päivä tulee jotain uutta selviteltävää, eikä asiat mene kaavan mukaan. Kun saman firman sisällä on saanut tehdä montaa erilaista työtä, ei ole tarvinnut muualle katsella.”

Tuulin mukaan myös työyhteisöllä on suuri merkitys. Ihmiset ovat vaihtuneet, mutta aina hänen mukaansa on ollut hyvät työkaverit ja hyvä fiilis tehdä töitä:

”Työ on niin iso osa arjesta, joten on ihanaa, että on työ, jossa viihtyy. Parasta Keravan Energialla on hyvä fiilis ja työporukka, jonka kanssa on kiva tehdä töitä.”

Katso avoimet työpaikat

Sulje
Search