Hyppää sisältöön

Sähkösopimus heti voimaan

Huomasitko vasta muuttopäivänä, että sähkösopimuksen tekeminen unohtui muiden muuttokiireiden alle ja nyt tarvitset sähköt nopeasti? Pohditko, kuinka nopeasti uusi sopimus astuu voimaan myyjänvaihdon myötä tai milloin voit aikaisintaan solmia uuden sopimuksen? Ei hätää, sähköt voi saada joustavallakin aikataululla!

Tuleeko sähkösopimus voimaan heti?

Sähköt kytketään sähkösopimuksesi alkamispäivänä. Arkipäivisin sähkösopimus on mahdollista saada heti voimaan, mutta nopeuteen vaikuttaa myös paikallinen sähköverkkoyhtiö, jonka toimintaan myyntiyhtiö ei voi vaikuttaa. Sähkösopimus kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan tehdä hyvissä ajoin ennen muuttoa, mieluiten kaksi viikkoa tai viimeistään pari päivää ennen muuttopäivää.

Mikäli sinulla ei ole kiirettä, suosittelemme tekemään sähkösopimuksen kätevästi verkossa. Uuden sähkösopimuksen voi solmia korkeintaan kolme kuukautta ennen sopimuksen alkamisajankohtaa.

Tutustu sopimuksiimme

Miten nopeasti sähköt kytketään?

Sähköjen saatavuus nopeasti riippuu paikallisesta sähköverkkoyhtiöstäsi, joka varsinaisesti kytkee sähköt päälle. Sähköjen kytkemiseen vaikuttaa siis myös verkkoyhtiösi aukioloajat. Mikäli tarvitset sähköjen kytkennän nopeasti esimerkiksi muuttopäivänä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse. Otathan huomioon, että kun sähköt kytketään nopealla aikataululla, kytkentä on maksullista. Keravan Energialla sähköjä kytketään arkisin klo 8-14 välisenä aikana. Mikäli olet tehnyt sähkösopimuksen kanssamme muualle Suomeen, sähköjen kytkennästä vastaa paikallinen jakeluverkkoyhtiö.

Kun teet sähkösopimuksen ajoissa, sähköt ehditään kytkeä päälle rauhassa ja vältyt ylimääräisiltä kustannuksilta.

Maksaako sähköjen kytkentä nopeasti jotain?

Sähköjen kytkentä muuttotilanteessa on maksutonta, kunhan tilaus on tehty viimeistään edellisenä arkipäivänä ennen kello 15. Sähkösopimuksen samalle päivälle saat nopeimmin olemalla puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme.

Muuna ajankohtana tehdystä kytkennästä veloitetaan palvelumaksu. Hinnat vaihtelevat oman paikallisen sähköverkkoyhtiösi mukaan. Voit katsoa Keravan Energian ajankohtaiset palvelumaksut hinnastostamme.

arc

Sähkösopimuksen vaihto toiseen yhtiöön

Sähkösopimuksen vaihtaminen on helppoa, mikäli sinulla on toistaiseksi voimassa oleva sopimus tai olet muuttamassa uuteen asuntoon. Määräaikaista sopimusta ei voi irtisanoa ilman muuttoa kesken sopimuskauden. Mikäli olet vaihtamassa sopimuksesi lisäksi sähkönmyyjääsi, sinun ei tarvitse tehdä sopimuksen solmimisen jälkeen mitään. Älä siis irtisano sopimustasi myyjänvaihdon yhteydessä – sähkönmyyjäsi saa tiedot uudesta sopimuksestasi ja tekee tarvittavat muutokset siihen.

Keravan Energian toistaiseksi voimassa olevien sähkösopimusten irtisanomisaika on 14 vrk.

Miksi valita Keravan Energia?

Kokonaisvaltaisesti energiaa

Tarjoamme sinulle sähköverkon ja kaukolämmön ratkaisuja sekä sähkösopimuksia, aurinkopaneeleja, ilmalämpöpumppuja ja latausasemia.

Asiakkaidemme omistama

Omistajamme ovat Keravan kaupunki ja Sipoon kunta. Tavoitteemme on parantaa alueemme hyvinvointia kilpailukykyisten hintojen kautta.

Yli 110 vuoden kokemuksella

Olemme moderni energiayhtiö, jonka historia ulottuu vuoteen 1906. Pitkä kokemus tuo asiantuntemusta, joka on sinun käytettävissäsi.

Monipuolinen valikoima

Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti ja tarjoamme sinulle aina ajanmukaisimmat tuotteet ja palvelut.

Sulje
Search