Hyppää sisältöön
14.06.2023

Heikki Halonen – rakennuttaja

Heikki Halosen matka Keravan Energialla alkoi jo vuonna 2004, kun hän tuli taloon asentajaksi oppisopimuksella. Miltei kaksi vuosikymmentä myöhemmin sama matka jatkuu edelleen, vaikka välissä Heikki ehtikin viettää runsaat vuoden päivät muualla. Keravan Energiaa hän kehuu luotettavaksi työnantajaksi, jonka paras puoli on rento ilmapiiri.

Ovet Keravan Energialle avautuivat Heikki Haloselle, kun taloomme haettiin ensimmäistä kertaa ammattiin oppisopimuksella koulutettavia sähköasentajia vuonna 2004. Asentajana hän työskenteli vuoteen 2017 saakka, kunnes sähköverkon urakointipalvelut ulkoistettiin Uudenmaan Verkonrakennus Oy:lle. Heikki siirtyi ulkoistuksen mukana yliasentajaksi UVR:lle ja ehti reilussa vuodessa tarttua myös työnjohtajan ohjaksiin. Lopulta tiet kuitenkin toivat jo seuraavana vuonna Heikin takaisin Keravan Energialle, jossa työnimike vaihtui rakennuttajaksi. “Keravan Energialle oli ilo palata”, hän kertoo. 

Heikki valvoo Keravan Energian sähköverkon rakentamista sekä teknisesti että taloudellisesti. Hän on mukana urakointiprojekteissa alusta loppuun, toimien siltana urakoitsijan ja Keravan Energian välillä. Työpäivät ovat suurelta osalta liikkuvia, sillä rakennuttajan työnkuvaan kuuluvat myös vierailut urakoinnin työmailla. Välillä reissuja ei ole ollenkaan, välillä hän taas viettää koko päivän tien päällä – vaihtelevuutta ei Heikin työstä todellakaan puutu.

Ensimmäisen oppisopimustutkintonsa, sähkölaitosasentajan ammattitutkinnon, jälkeen Heikki on suorittanut parissamme myös sähkölaitosyliasentajan erikoisammattitutkinnon. Hän kehuukin kovasti Keravan Energian tarjoamia kouluttautumismahdollisuuksia, jotka eivät rajoitu pelkästään täydennystutkintoihin. Heikki kertoo osallistuvansa useita kertoja vuodessa erilaisiin koulutuksiin, joiden hän kertoo olevan loistavia mahdollisuuksia kehittymiseen. Keravan Energian eduksi Heikki nostaa myös muut työsuhde-edut: “On selvää, että täällä työntekijöistä halutaan pitää huolta”.

“On hienoa, että Keravan Energialla panostetaan mahdollisuuksiin toteuttaa itseään sekä kehittyä omalla urallaan”

Katso avoimet työpaikat

Sulje
Search